close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Plaça Doctor Modrego

Ens hem encarregat novament de renovar un pis a Barcelona. Concretament hem estat treballant en un habitatge situat a la Plaça Doctor Modrego. Hem dut a terme una reforma integral completa amb millores tant a l’interiorisme com a les instal·lacions i equipament.

En aquest sentit, ara aquesta llar és completament funcional i està a punt per oferir les millors prestacions. Les nostres reformes integrals tenen l’objectiu que puguis gaudir de la teva nova llar des del primer dia. En aquest cas, cada espai de la casa ha quedat llest per utilitzar-lo.

Els acabats d’aquesta nova reforma a Barcelona els presentem al vídeo següent. A més de disposar de tots els projectes en aquesta web, segueix-nos a xarxes socials. Compartim nous projectes de reformes a Barcelona i rodalies diàriament. D’aquesta manera podeu conèixer els nostres resultats de manera directa i real.

Interiors lluminosos

Un dels primers passos en aquesta reforma integral és definir el nou interiorisme de tota la vivenda. En aquest cas, s’ha optat per una imatge contemporània que permet generar espais lluminosos i amplis. Per aconseguir-ho hem fet servir tons neutres per pintar les parets i hem col·locat nous elements com el terra o les portes.

Hem fet servir colors neutres com el blanc i el beix per pintar les parets. D´aquesta manera aprofitem al màxim la llum natural. Aquests colors permeten que la llum flueixi i arribi a tots els racons de la casa. A més, genera una imatge homogènia molt agradable i que permet tota mena de decoracions.

La imatge global de l’habitatge es completa amb altres elements nous. Ens hem encarregat de col·locar les noves portes de color blanc. També els nous sòcols i marcs, a més d’instal·lar canviar les finestres. De la mateixa manera que ens hem encarregat de col·locar un terra de parquet en tons de fusta natural.

Reforma de cuina a L

La cuina la trobem en un espai propi i independent al que accedim per una porta corredissa. És una zona àmplia i que permet molta mobilitat. Per aprofitar al màxim aquesta característica ha optat per escollir una distribució de cuina en forma de L.

A l’extrem del moble de cuina hi ha buits a mida per integrar el forn i el microones. També un petit tram de taulell de cuina que torça a l’esquerra i dóna pas al taulell principal. Sobre aquesta hem instal·lat una pica d’un sinus i una placa vitroceràmica. A la part inferior disposa d’un buit per col·locar-hi una rentadora o un rentaplats.

El nou moble de cuina és blanc i es combina amb un taulell de color negre. Es genera un espai lluminós i visualment ample amb un ambient molt agradable. Pel paviment de la cuina s’han escollit rajoles de color gris. Visualment encaixen perfectament i en la part pràctica és un material resistent i durador.

Nou bany funcional

La reforma de bany també entrava dins del projecte i ho hem millorat tant en el disseny interior com a l’equipament. Les nostres expertes interioristes a Barcelona han assessorat en tot moment per escollir tots els elements nous. D´aquesta manera brindem un projecte de reforma d´interiors personalitzat i únic.

Hem enrajolat les parets amb rajoles de color beix i ho hem combinat amb un paviment en to gris. El resultat és un bany lluminós i amb un ambient fresc i ideal per a l’ús diari. L’amplitud de la cambra de bany també genera més facilitat de moviment.

El nou equipament sanitari es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge a la part inferior, un vàter i un plat de dutxa. Aquest darrer està protegit per mampares de portes corredisses. A més, hem instal·lat altres elements com el mirall de bany, una seca tovalloles i un bidet de paret.

Reforma integral a Barcelona

Si heu arribat el moment de dur a terme la reforma integral de la vostra llar contacta amb nosaltres. Oferim un servei personalitzat i garantim resultats excel·lents. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma integral. En menys d’una setmana ho tindrem preparat i t’ho lliurarem sense cap compromís.