close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Plaça Gal·la Placídia de Barcelona

Nou treball de reforma integral a Barcelona finalitzat. A l’empresa de reformes Grupo Inventia ens hem desplaçat fins a aquesta vivenda situada a Plaça Gal·la Placídia. Aquí hem renovat tant la imatge com l’equipament d’estances clau com cuina i banys. Una nova reforma integral que conclou tal com els seus propietaris havien sol·licitat.

En el nostre canal de Youtube hem compartim el vídeo d’aquesta reforma integral a Barcelona. En ell poden apreciar-se els acabats de totes les estances i el nou interiorisme de l’habitatge. Per conèixer més treball de reforma integral realitzats no dubtis a seguir-nos.

Nou interiorisme

Amb aquesta reforma integral l’objectiu era aconseguir una imatge més moderna i actual. Per a això ens hem encarregat de restaurar parets i paviment, aplicant pintures i materials duradors. Tant al saló com en els dormitoris les parets s’han pintat de color blanc. Unint aquest color a la llum natural s’aconsegueixen estades lluminoses i àmplies. En definitiva, un ambient perfecte i acollidor per a una llar.

S’ha restaurat el paviment de gres original. És d’un to beige que combina molt bé amb el blanc de les parets. Les noves portes que s’han col·locat en aquesta reforma integral també són de color blanc. A la cuina i les cambres de bany es va optar per un paviment hidràulic. Un sòl colorit i que aporta molta personalitat a tots dos espais.

Reforma de cuina

La cuina compta amb diverses parts i la principal està distribuïda en forma de L. El costat esquerre l’ocupa un taulell equipat amb la placa de cocció. A més aporta superfície de suport i compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la part superior com inferior, on es va encastar el forn. El taulell és de fusta i contrasta molt bé amb el moble de cuina blanc.

A la zona central hi ha una altra taulell amb la pica. En aquest cas compta amb un armari a la seva zona inferior. A la dreta de l’entrada a aquesta cuina es va col·locar un moble que àmplia la capacitat d’emmagatzematge en l’estada. També compta amb un taulell que pot ser utilitzada com a superfície de treball o com a barra d’esmorzar.

Reforma de banys

Aquesta reforma integral a Barcelona va implicar la renovació de dues cambres de bany. En tots dos casos les parets es van enrajolar a mitja altura amb rajoles tipus metro blanques. La resta de paret també s’ha pintat de blanc. Així les cambres de bany llueixen amplis i lluminosos. A més permeten introduir altres acabats. El negre en el moble de bany i el multicolor en el paviment hidràulic.

Per a l’equipament sanitari s’ha apostat per banys de tres peces. Les dues estances compten amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i una zona d’aigües. Una de les principals diferències està en aquest últim element. Al bany principal s’ha aprofitat la seva amplitud per col·locar una banyera, mentre que el bany de cortesia compta amb un plat de dutxa. Aquest es protegeix amb mampares de portes corredisses.

Reformes integrals a Barcelona

Els professionals de Grupo Inventia elaboraran el millor projecte de reforma integral per a la teva llar. Sempre en base a les teves necessitats i tenint en compte el teu pressupost. Pots sol·licitar-lo trucant al 93 209 97 17 o omplint el formulari que trobaràs a la nostra web. T’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.