close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Plaça Joaquim Pena de Barcelona

Grupo Inventia va donar per finalitzat un nou treball de reforma integral a la ciutat de Barcelona. El nostre equip es va desplaçar fins a la Plaça Joaquim Pena per millorar tant l’aspecte visual com l’equipament d’estances clau de l’habitatge.

En línies generals els espais es van dotar d’una imatge contemporània i perfecta tant per al dia a dia com per als moments de calma. En el següent vídeo es poden apreciar al detall els acabats generals d’aquesta nova reforma integral a Barcelona.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en un espai obert i està distribuïda a dos fronts. A la part oberta al saló es va col·locar un tram de taulell, equipat amb una pica, amb doble funció. A més d’oferir una àmplia superfície de suport i de treball, també pot utilitzar-se com a barra de cuina. Al seu torn, disposa de diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge a la seva zona inferior.

A la paret esquerra es va col·locar un moble de cuina. A l’extrem es van encastar els electrodomèstics: nevera, forn i microones. Seguidament neix un tram de taulell equipat amb una placa vitroceràmica i capacitat d’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior. En línies generals es va aconseguir una cuina equipada per complet i amb una distribució molt funcional.

Reforma de bany

La cambra de bany també va veure millorat tant el seu interiorisme com el seu equipament sanitari. Ara l’estança disposa dels elements necessaris per oferir les millors prestacions en el seu ús. Concretament, està equipat amb un ampli lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa protegida amb unes mampares de portes corredisses.

Per al disseny interior es va buscar generar un espai ampli, lluminós i agradable. Això es va aconseguir s’enrajola les parets amb rajoles de color blanc i col·locant un paviment de gres en un to suau de gris. Aquesta imatge neutra permet que la lluminositat i la sensació d’amplitud s’expandeixi per tota l’estança.

Reformes integrals a Barcelona

Grupo Inventia t’ofereix un projecte de reforma integral personalitzat i ajustat a les teves necessitats i gustos. Pots informar-te de tots els serveis que oferim contactant amb nosaltres.