close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Del render 3D a la realitat: reforma integral a Granollers

Fa pocs dies us mostràvem el resultat de la reforma integral que vam finalitzar al carrer Princesa de la localitat de Granollers. Ara volem mostrar-vos la importància del treball del nostre departament d’interiorisme, encarregat d’elaborar els renders 3D amb els quals els clients poden veure com serà el resultat de la seva reforma integral abans que comencin les obres.

Es tracten de disseny aproximats, però queda clar que la semblança i la precisió entre el projecte i el resultat final de la reforma integral és molt fidel.

Cuina oberta

La cuina ocupa el seu propi estada però compta amb abertures al saló, creant una estança ben definida, però que s’integra perfectament en la imatge general de l’habitatge. Per a la disposició dels nous elements es va optar per una distribució a dos fronts, col·locant a la banda esquerra un moble de cuina en el qual es encastraron el forn i el microones.

A l’extrem de la part dreta es va disposar una gran nevera perquè tot seguit naixés un allargat tram de taulell equipat amb una placa vitroceràmica i una pica individual. Al seu torn, aquesta part de la cuina compta amb una àmplia capacitat d’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior.

Banys equipats

En les dues cambres de bany que té l’habitatge es va apostar per un disseny en base a tons neutres, es van enrajolar les parets a mitja altçada amb rajoles de color blanc i combinant amb un paviment hidràulic amb molta personalitat.

En quant a l’equipament sanitari, ambdues estances compten amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una zona d’aigües. Aquest últim element varia, ja que en el bany principal és una banyera i en el de cortesia una dutxa.

Reforma integral Grupo Inventia

A Grupo Inventia t’oferim els millors projectes de reforma integral i els plasmem en la realitat. La teva llar tindrà tot allò que necessitis i lluirà una imatge acord al teu estil. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense compromís.