close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Ronda General Mitre

Un nou treball de reforma integral ens porta fins a un pis situat a la Ronda General Mitre de Barcelona. Ens hem encarregat de millorar tots els seus aspectes, des de la imatge fins a les instal·lacions. Estem capacitats per adaptar-nos a tota mena de demandes i oferir les millors opcions per a la teva reforma intgeral.

El nostre catàleg per a reformes interiors és ampli i variat. Aquesta vegada hem apostat per un pis familiar amb espai acollidors. Per això hem potenciat característiques clau mitjançant un projecte d’interiorisme. Abans de comentar totes les millores d’aquesta reforma a Barcelona, compartim el resultat al vídeo següent.

Per conèixer tots els nostres treballs et convidem a seguir-nos a les xarxes socials. Actualitzem els nostres perfils amb contingut propi i real cada dia. D’aquesta manera et mostrem de primera mà que millores podríem aplicar a la teva nova llar. A més, operem tant a Barcelona ciutat com a municipis de les rodalies.

Nou disseny interior

Un dels primers passos en aquesta reforma integral ha estat establir el nou disseny interior. Per això el nostre equip d’interioristes a Barcelona ha treballat sobre la base de les indicacions dels propietaris. En aquest pis es volia aconseguir un ambient familiar i acollidor a cadascun dels seus espais, tant comuns com personals.

D’aquesta manera hem potenciat la lluminositat i l’amplitud visual fent servir tons neutres per pintar les parets. Hem fet servir el color blanc, la millor opció per aprofitar al màxim les entrades de llum natural. Tant al saló com als dormitoris tenen una finestra que permet gaudir de llum exterior tot el dia.

Una altra novetat a la imatge interior d’aquest pis és el paviment. Hem canviat l’original per un terra de parquet en tons de fusta natural. És una combinació perfecta a nivell visual i una opció molt pràctica. És un material resistent i durador, ideal per a un pis familiar amb més de dos membres.

Cuina en forma de L

La cuina està situada a una habitació independent i es divideix en dues zones. Just a la dreta de l’entrada hi trobem un forat a mida per integrar la nevera i un taulell. Funciona com un espai complementari que aporta més superfície de suport i de treball. A més, a la part inferior té armaris per a l’emmagatzematge de cuina.

A la banda esquerra tenim el moble de cuina principal que té forma de L. El primer tram de taulell és el més petit, encara que suficient per estar equipat amb una pica d’un si. El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram més allargat. Disposa d´una gran superfície de suport, a més d´estar equipat amb una placa vitroceràmica.

A banda i banda hi ha armaris i calaixos per a l’emmagatzematge tant a la part superior com inferior. De fet, en aquesta última hi ha dos forats a mida per integrar el forn i el rentaplats. Pel que fa a la imatge, aquesta reforma de cuina manté el disseny neutre de la resta de la vivenda. Hem col·locat un moble de cuina blanc i un terra de rajoles grises.

Banys moderns

Aquest pis té dues cambres de bany, una de cortesia i el bany suite. Per tots dos casos hem optat per un disseny modern i dotar-lo d’un ús funcional. El nostre catàleg en reformes de banys és molt variat i disposem de tota mena de sanitaris. D’aquesta manera ens podem adaptar a tot tipus d’estil i sol·licituds.

El nou equipament sanitari és el mateix a les dues reformes de bany. Cadascun té un nou lavabo amb moble demmagatzematge incorporat. Així podem assegurar una organització correcta per a tots els productes d’higiene. L’acompanya un vàter d’estil clàssic amb la cisterna al´esquena i una zona d’aigües.

Als dos espais de neteja hi hem instal·lat un plat de dutxa protegit amb mampares. Com a curiositat, la dutxa del bany suite és dobra i queda oculta. Els nous sanitaris estan acompanyats d’un disseny contemporani com la resta de la vivenda. Hem enrajolat les parets amb rajoles de color beix, mateix to que les rajoles del bany.

Pressupost de reforma integral

Si ha arribat el moment d’aplicar alguna millora a casa teva pots trucar-nos al 93 209 97 17. Atendrem les teves peticions per fer-te un projecte personalitzat ia mida. T’ho lliurarem sense compromís juntament amb un pressupost de reforma detallat i ajustat a les teves necessitats.