close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Ronda Guinardó de Barcelona

Una nova reforma integral finalitzada ens porta fins a la Ronda Guinardó de Barcelona. Allà el nostre equip s’ha encarregat de millorar tant la imatge com l’equipament de l’habitatge. Un treball personalitzat i a mida per als propietaris. Ara compten amb una llar a punt per oferir i garantir les millors prestacions.

A l’igual que totes les reformes integrals que realitzem, hem compartit el resultat al nostre canal de Youtube. En el vídeo es poden apreciar els acabats generals aconseguits en cadascuna de les estances. El resultat és el d’un habitatge d’aspecte modern que aporta avantatges i funcionalitat.

Reforma de cuina oberta

En aquesta ocasió hem treballat en la reforma integral d’una cuina oberta. Per a la disposició dels nous elements s’ha apostat per una distribució a dos fronts. A la part dreta, l’obert, s’ha col·locat una àmpli taulell equipat amb una placa vitroceràmica. A aquesta li acompanya una campana extractora que descendeix des del sostre. A la part inferior compta amb diversos armaris que aporten capacitat d’emmagatzematge.

Si ens movem a la banda esquerra veiem una nou taulell de cuina, aquest cop equipat amb una pica. Al seu torn aporta una àmplia superfície de suport i de treball. A l’extrem s’han disposat buits a mida per integrar els nous electrodomèstics. Concretament forn, microones i nevera. Tant en la part inferior com superior del taulell de cuina compta amb capacitat d’emmagatzematge a la cuina.

Reforma integral de bany

Un altre dels espais millorats en aquesta reforma integral a Barcelona és la cambra de bany. Després del treball instal·lació realitzat compta amb un nou equipament sanitari. Es compon d’un lavabo amb un moble de dos calaixos, un vàter i un plat de dutxa de color blanc. En línies generals una cambra de bany funcional a punt per oferir les millors prestacions.

Pel que fa a el disseny interior de l’estança s’ha mantingut el global de l’habitatge. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles rectangulars de color beige. Una tonalitat similar s’ha utilitzat en les noves rajoles de terra. S’ha aconseguit una estada que genera molta lluminositat i sensació d’amplitud.

Nou interiorisme

Aquest projecte de reforma integral també inclou una millora i renovació de l’interiorisme. Per a la nova imatge d’aquest habitatge s’ha apostat per un disseny d’estil contemporani. L’objectiu era aconseguir estances acollidores i càlides, atributs necessaris per a una llar. Per obtenir-les parets s’han pintat amb un suau to de gris. Això permet que la llum il·lumini cada espai.

Es combina amb un nou paviment. En aquesta parcel·la s’ha escollit un terra de parquet en tons clars de fusta. A nivell visual es tracta d’una opció molt encertada, ja que encaixa amb el nou disseny. Quant a la pràctica els propietaris s’asseguren un paviment durador i resistent amb un manteniment senzill.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia aconseguiràs que la teva llar llueixi i tingui tot el que necessites. Treballem amb un ampli catàleg d’opcions i els nostres projectes de reforma integral s’adapten a tots els estils i pressupostos. Per a sol·licitar-pots omplir aquest formulari o trucar-nos al número de telèfon 93 209 97 17.