close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Sant Quirze de Vallès

L’equip de Grupo Inventia s’ha desplaçat fins a la localitat de Sant Quirze de Vallès per dur a terme aquesta completa reforma integral. La nostra empresa realitza projectes de reformes integrals a Barcelona ciutat i en municipis de les rodalies. Per sol·licitar el teu pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari de contacte. T’ho lliurarem gratis i sense compromís.

En el següent vídeo exposem el resultat final d’aquesta reforma integral a Sant Quirze. Com es pot apreciar ara l’habitatge llueix una imatge moderna i contemporània. A més també s’ha renovat completament l’equipament de cuina i banys.

Nou disseny interior

Un dels objectius en aquesta nova reforma integral ha estat el de millorar i modernitzar la imatge de totes les estances. S’ha treballat en base a un disseny interior d’estil contemporani en què els espais amplis i lluminosos són protagonistes. Per aconseguir-les parets s’han pintat de color gris suau i s’ha combinat amb un terra ceràmic imitació parquet.

D’aquesta manera espais com el saló i els dormitoris ofereixen un ambient molt agradable i acollidor. Detalls molt importants en una llar i que es potències gràcies a la llum natural de què disposa l’habitatge. Els nous sòcols i portes són d’un color blanc que els fa destacar en el conjunt de el disseny interior.

Reforma integral de cuina

En aquesta ocasió hem treballat en una reforma de cuina oberta. Per a la disposició dels nous elements s’ha apostat per una distribució de cuina en forma d’U. Ara la cuina ofereix una àmplia mobilitat i cada electrodomèstic se situa en el lloc perfecte per oferir una funcionalitat màxima en el seu ús.

A l’extrem de la banda esquerra s’han integrat els electrodomèstics. Es componen de forn, microones i nevera. Aquesta última queda camuflada per les portes del moble de cuina blanc que s’ha escollit. A continuació neix una primera taulell equipada amb una placa vitroceràmica i una campana extractora moderna amb acabat en color negre.

En el taulell central s’ha integrat la pica i els fogons de color gris ofereix una àmplia superfície de treball. A la part inferior s’han disposat diversos armaris que aporten capacitat d’emmagatzematge. El costat dret l’ocupa una nova taulell que amplia la superfície de suport i de treball a més de tenir funció de barra de cuina.

Banys renovats

En aquest treball de reforma integral s’han renovat dues cambres de bany. Ara les dues estances compten amb un equipament sanitari modern i funcional. Es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter flotant i un plat de dutxa. Els mobles de bany són de color blanc i les dutxes queden protegides per mampares transparents.

Per al nou disseny interior s’ha seguit la línia decorativa general. Les cambres de bany es presenten en espais molt lluminosos i visualment amplis. Al bany de cortesia les parets s’han enrajolat amb rajoles de color beige, mentre que en el bany suite s’ha optat per unes rajoles grises. Com a nou paviment s’ha escollit un terra ceràmic de to grisós.

Reforma Integral Grup Inventia

Els professionals de Grupo Inventia t’oferiran les millors solucions a totes les teves necessitats. Abordarem el teu projecte de reforma integral de manera personalitzada i ens adaptarem als teus gustos i pressupostos. Sempre oferint la millor relació qualitat-preu. Per conèixer més dels nostres treballs pots seguir-nos a les nostres xarxes socials, inclòs el nostre canal de Youtube.