close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma i interiorisme a Barcelona: carrer Cantera

Una de les nostres reformes integrals més recents ens porta fins al carrer Cantera de Barcelona. Ens hem encarregat de millorar la imatge i les instal·lacions de cadascun dels espais. Ara aquest pis barceloní disposa de totes les comoditats per funcionar com una veritable llar.

Els nostres equips de reforma i interiorisme a Barcelona han treballat amb les indicacions dels propietaris. D´aquesta manera podem oferir reformes de pis totalment personalitzades i ajustades a necessitats concretes. A més, la nostra experiència i versatilitat ens permeten adaptar-nos a tota mena d’estils i demandes.

Els acabats d’aquesta reforma a Barcelona es poden apreciar al vídeo següent. Volem mostrar la realitat dels nostres projectes i els avantatges que podem aplicar a casa teva. Si vols conèixer més et convidem a seguir el nostre contingut diari als perfils de les nostres xarxes socials.

Interiorisme a Barcelona

Un dels primers passos que cal establir en un projecte de millora d’un habitatge és la nova imatge que tindrà. En el nostre cas disposem d´un departament d´interiorisme a Barcelona propi i que assessora els propietaris des del primer dia. Anota tot el que necessiten a la seva nova llar i ho plasma en uns renders 3D que es poden modificar fins arribar al punt desitjat.

En aquest cas s’ha treballat sobre la base d’un disseny interior contemporani. És un dels estils decoratius més demandats, ja que potencia aspectes clau com la lluminositat i la sensació d’amplitud. L’objectiu és generar espais acollidors i en aquest pis del carrer Cantera s’ha aconseguit fent servir pintura de color neutre.

Les parets del pis han estat pintades amb un suau to beix que combina amb altres elements. Per exemple, fa ressaltar les noves portes de color blanc al costat dels marcs i sòcols. Amb aquesta combinació de colors s´aprofita al màxim l´entrada de llum natural i tots els racons del pis tenen una imatge homogènia.

Cuina oberta

Un altre dels espais clau en una reforma integral és la cuina i en aquesta ocasió s’ha millorat tant la imatge com l’equipament. Es tracta d’una reforma de cuina oberta i amb distribució en forma d’U. D’aquesta manera ofereix una mobilitat excel·lent a tota la zona que ocupa la cuina.

A la banda esquerra s’ha col·locat la nevera i queda oculta per les portes del moble de cuina. Seguidament neix un taulell equipat amb una pica i armaris per a l’emmagatzematge a la zona inferior. El taulell central és allargat i ofereix molta superfície de suport i de treball. També està equipada amb una placa vitroceràmica.

A la part inferior del moble de cuina s’ha integrat el forn i s’ha fet el mateix amb el microones a la superior. La part dreta l’ocupa un nou taulell que funciona com a barra de cuina. Així s’aconsegueix un espai distès per a esmorzars i menjars ràpids que queda just al costat de la zona del menjador.

Cambra de bany funcional

En aquest treball de reforma i interiorisme a Barcelona també s’ha canviat completament la cambra de bany. Ens hem encarregat d´aplicar un disseny interior modern i de renovar tot el seu equipament sanitari. Ara, aquest espai d’higiene diària està llest per oferir les millors prestacions en to moment.

Les noves peces sanitàries són un lavabo flotant amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. Així s´assegura un espai d´organització per als productes d´higiene. L’acompanya un vàter flotant, una peça d’imatge moderna i perfecta per generar més espai visual. Per a la zona d‟aigües s‟ha escollit un plat de dutxa protegit amb una mampara.

Pel que fa a la nova imatge, s’ha optat per un estil d’acord amb el global de l’habitatge. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de color beix per generar un espai lluminós i visualment ampli. A partir d´aquí s´han introduït altres acabats, com els de fusta del moble de bany.

Pressupost de reforma

T’oferim un projecte de reforma i interiorisme a Barcelona a mida i personalitzat. Ens ajustem al teu pressupost oferint les millors qualitats del mercat. Pots sol·licitar-ho sense compromís. trucant al 93 209 97 17.