close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma, interiorisme i mobiliari a Barcelona

El pis que ens hem encarregat de renovar completament al carrer Comandante Benítez de Barcelona ja està llest per entrar a viure. D’una banda, ens hem encarregat de la reforma integral millorant aspectes estructurals i d’instal·lacions. També aplicar un nou interiorisme i moblar tots els seus espais.

Ara aquest habitatge ofereix les millors prestacions i disposa de tot allò necessari per funcionar com una veritable llar. A la nostra empresa de reformes oferim un servei complet i amb el que pots aconseguir una nova llar de manera senzilla i efectiva. Una de les nostres grans virtuts és que ens podem adaptar a tots els estils i pressupostos.

Per exemple, aquesta reforma integral a Barcelona va molt més enllà d’un rentat de cara o de renovar aspectes molt concrets. En aquest cas, tots els nostres serveis s’han realitzat tots els nostres serveis i el resultat ha estat perfecte. Per tal que es puguin apreciar millor els nous detalls d’aquesta reforma integral compartim el vídeo següent.

Imatge actualitzada

Un dels primers canvis d’aquesta reforma a Barcelona el trobem a la imatge de l‟habitatge. Les nostres interioristes a Barcelona s’han encarregat d’aplicar un nou disseny interior d’acord amb les tendències actuals. L’objectiu del projecte era aconseguir espais d’ambient acollidor i espais multifuncionals.

D’aquesta manera, les parets de zones com el saló o els dormitoris s’han pintat de color beix suau. En combinació amb el nou terra de parquet laminat s’aconsegueix més sensació de calidesa i ambients acollidors. A més, és una tonalitat que permet que la llum flueixi a tots els racons i s’obtinguin espais molt lluminosos.

Altres elements que s’han millorat respecte dels originals són les portes. Les noves són de color blanc i queden ben contrastades al costat del color de les parets. Tenen una imatge moderna i contemporània aplicant fines línies horitzontals. Diverses són portes corredisses, ideals per aprofitar al màxim l’espai interior.

Nou mobiliari

Com s’ha esmentat a més de millorar la imatge i l’estructura també s’ha moblat tot el pis. Un cop acabada la reforma integral aquest habitatge està a punt per entrar a viure. A la nostra empresa de reformes comptem amb un catàleg ampli i variat per escollir els nous mobles de casa teva.

Com en altres aspectes d’una reforma integral podem adaptar-nos a qualsevol necessitat i estil. En aquest cas, els nous mobles estan en connexió amb l’interiorisme contemporani que s’ha fet servir a tot l’habitatge. Amb aquesta premissa tenim mobles que combinen el color blanc i els acabats de fusta.

La zona del saló ha estat moblada amb un sofà de diverses places, una tauleta de centre i un moble per a la televisió. Al costat hi ha la zona del menjador que habilita una taula i cadira per a diversos comensals. Per la seva banda, cadascun dels dormitoris s’ha moblat amb un llit, un armari i també una zona de treball. En línies generals s’han aconseguit espais ideals tant per al descans com per fer tasques quotidianes.

Reformes de cuina i banys

A més de les millores esmentades també ens hem encarregat de reformes la cuina i dues cambres de bany. Es tracta de les nostres especialitats i també ens encarreguem de dur a terme projectes de manera parcial per a cuines i banys. Treballem amb proveïdors experimentats i amb materials contrastats al sector.

Tenim una cuina oberta i amb una distribució en forma d’U. A l’extrem esquerre s’agrupen els nous electrodomèstics, tots amb acabat en acer inoxidable. Seguidament neix un taulell de tres trams que s’ha equipat amb una placa vitroceràmica i una pica. A més, ofereix superfície de suport i disposa de capacitat d’emmagatzematge a la zona inferior i superior.

La reforma integral es completa amb la posada a punt de dues cambres de bany complets. Cadascun compta amb un lavabo, un vàter i un plat de dutxa. Són espais funcionals que responen a qualsevol necessitat. Per a la vostra imatge s’ha mantingut el disseny global amb tons neutres. Les parets s’han enrajolat a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc i s’ha col·locat un terra d’estil hidràulic.

Pressupost de reforma a Barcelona

Si t’ha agradat el que has vist i creus que és el moment de renovar casa teva, contacta amb nosaltres. T´oferim un projecte de reforma integral a mida i ajustat a les teves necessitats. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i t’informarem de tots els nostres serveis. Elaborem el teu pressupost de reforma a Barcelona en menys d’una setmana i t’ho lliurem sense cap compromís.