close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma d’interiors al carrer Mallorca de Barcelona

Ens hem desplaçat fins a un pis del carrer Mallorca per fer una nova reforma d’interiors a Barcelona. Com sol ser habitual, un treball complet per millorar tant els aspectes de disseny interior com les instal·lacions i equipament. Ara hem adaptat aquest pis a les necessitats actuals i està llest per oferir les millors prestacions.

Un projecte de reforma dʻinteriors a Barcelona amb la participació de tots els nostres departaments. L´equip d´interioristes a Barcelona s´ha encarregat de realitzar els plànols i els renders 3D i els professionals d´obra l´han convertit en realitat. Tot això amb contacte directe amb els propietaris per comentar-ne tots els detalls.

Ara, per gaudir dels acabats d’aquesta reforma d’interiors compartim el vídeo següent. Si ens segueixes a les xarxes socials podràs conèixer tots els nostres projectes abans, durant i després d’acabar-los. Actualitzem tots els nostres perfils de manera diària amb fotos i vídeos propis i reals.

Cuina oberta

La cuina és dels primers espais que ens trobem ja que és just a l’entrada de l’habitatge. En aquest cas es tracta d’una cuina oberta i ens hem encarregat de redistribuir per aconseguir més mobilitat i una ubicació més funcional als seus nous elements. D’aquesta manera, hem fet servir una distribució de cuina a U.

A l’extrem esquerre el moble de cuina compta amb buits a mida per integrar diversos electrodomèstics. Concretament hi ha espais per a una nevera, un forn, un microones i una rentadora. Seguidament neix el primer tram de taulell de cuina que està equipat amb una pica d’un sinus. Té espai d’emmagatzematge a la part alta i inferior, on hem integrat un rentaplats.

El taulell torça a l’esquerra i apareix un segon taulell equipat amb la placa vitroceràmica. L’acompanya una campana extractora que queda camuflada als armaris superiors. Aquesta reforma de cuina compta amb un tercer taulell a la banda esquerra. Àmplia la superfície de suport de treball i també funciona com a barra d’esmorzar.

Bany funcional

Ara l’espai de neteja d’aquest pis disposa d’un equipament sanitari nou i d’un nou disseny interior. Tots dos aspectes estan escollits d’acord amb les tendències actuals quant a imatge i funcionalitat. Es tracta d’una cambra de bany millorat per complet i que es pot utilitzar en tots els moments.

Com a noves peces sanitàries aquesta cambra de bany compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter de línies arrodonides i un plat de dutxa arran de terra. Per protegir la zona d’aigües hem col·locat una mampara de portes corredisses transparents. Altres elements nous en aquesta reforma de bany són lespai de bany rectangular i el seca tovalloles elèctric.

Per a la nova imatge del bany, hem apostat per seguir la línia global de la casa. Un estil contemporani amb tons neutres. D’aquesta manera, ens hem encarregat d’enrajolar les parets amb rajoles de color beix. Les rajoles que conformen el nou paviment també tenen el mateix acabat. En aquest sentit, hem aconseguit un espai molt agradable i fresc.

Imatge moderna

A més de les necessàries reformes de cuina i bany també ens hem encarregat d’aplicar un nou disseny interior a tots els espais d’aquest pis. Les nostres reformes d´interiors es caracteritzen per oferir un servei complet, ja que disposem de tots els departaments necessaris per fer una reforma integral d´habitatge.

En base a les necessitats exposades hem treballat sobre la base d’un interiorisme contemporani. Gràcies a això hem aconseguit generar espais molt acollidors amb més sensació de lluminositat i amplitud. Per això hem aprofitat les entrades de llum natural i hem pintat les parets amb pintura blanca.

D’aquesta manera la llum exterior pot fluir a tots els racons de la casa i hem aconseguit un ambient familiar i de descans a zones com la sala d’estar o els dormitoris. Aquestes característiques també es potencien amb el terra de parquet que hem col·locat a la superfície de tot el pis. Així també hem imprès més calidesa.

Reforma d´interiors a Barcelona

Si heu arribat el moment de renovar la vostra llar contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma sense compromís. Ens encarreguem de fer aquest tipus de treballs tant a la ciutat de Barcelona com a municipis de les rodalies com Terrassa, Sant Cugat, Badalona, el Maresme i molts més.