close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma d’interiors a Barcelona: carrer de Mallorca

Seguim lliurant projectes de reformes integrals a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem encarregat de la reforma d´interiors d´un habitatge situat al carrer Mallorca. Es tracta d’un treball complet amb millores als apartats de disseny interior i instal·lacions de cada espai de la casa.

Ara aquest pis està dotat del millor equipament per oferir les millors prestacions al seu ús diari. El resultat d’aquesta reforma d’interiors a Barcelona el compartim al vídeo següent. Som una empresa de reformes propera i compartim tots els projectes que acabem a les nostres xarxes socials. Segueix-nos i coneix de primera mà com treballem i que et podem oferir.

Cuina a dos fronts

La nova cuina d’aquest pis ocupa un espai propi, encara que és de concepte obert i no hi té porta per accedir-hi. A la part dreta s’ha col·locat el nou moble de cuina amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i superior. També compta amb un taulell allargat que aporta superfície de suport i de treball.

Sobre el taulell s’ha instal·lat una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus. El microones s’ha integrat als armaris superiors i el forn a la part inferior. Just al costat s’ha deixat un forat a mida per poder col·locar un rentaplats. És una cuina a dos fronts ia la banda esquerra és on va integrada la nevera.

A més, hi ha més armaris de cuina que amplien la capacitat demmagatzematge. El mobiliari de cuina és de color blanc i genera més sensació d’amplitud i lluminositat. La reforma de cuina sʻintegra molt bé amb la resta de la vivenda i es converteix en un espai funcional i molt ben equipat.

Nou bany funcional

També ens hem encarregat de la reforma de bany. Disposem d´un catàleg molt variat tant en sanitaris com en acabats per a cambres de bany. Podem adaptar-nos a qualsevol estil i us assessorem personalment en l’elecció de materials. En aquest bany hem aplicat un disseny contemporani amb uns sanitaris moderns i funcionals.

Les parets del bany les hem enrajolat amb rajoles de to gris suau. Generen un ambient molt acollidor i combinen perfectament amb les rajoles grises del terra. El moble del lavabo és de color blanc i contribueix a generar més lluminositat i sensació d’amplitud a la zona de neteja.

A més del lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat també hi hem instal·lat noves peces sanitàries. Entre elles un vàter de línies modernes i arrodonides amb la cisterna a l’esquena. També ens hem encarregat de col·locar un plat de dutxa a la zona d’aigües i la mampara protectora.

Completen aquesta reforma de bany el seca tovalloles elèctric i el mirall de bany. És de forma rectangular, està col·locat sobre el lavabo i té llum a la part posterior.

Imatge neutra i contemporània

Aquest projecte de reforma dʻinteriors a Barcelona tenia un apartat per renovar la imatge de tot aquest pis. La idea inicial era aplicar una decoració contemporània amb predominància de tonalitats neutres. L’objectiu és aconseguir espais agradables alhora que lluminosos i visualment amplis.

Per això hem pintat les parets de color blanc a joc amb les noves portes, els sòcols i els marcs de les finestres i les mateixes portes. Gràcies a això hem aconseguit que la llum flueixi amb facilitat per tots els racons de la casa. Aprofitem les entrades de llum natural del saló i s’expandeixen a la resta de zones.

D’aquesta manera es respira un ambient agradable i molt acollidor que es completa amb el paviment nou que hem instal·lat. Per a aquesta reforma dʻinteriors a Barcelona s`ha escollit un terra de parquet en tons de fusta natural. Amb ell es genera la calidesa perfecta que necessita una veritable llar.

Pressupost de reforma d’interiors

Les nostres reformes integrals a Barcelona i rodalies són a mida. Tu ens dius que vols a la teva nova llar i nosaltres elaborem un projecte personalitzat i ajustat al teu pressupost. Pots trucar-nos sense cap compromís al 93 209 97 17 i sol·licitar de manera gratuïta el projecte de reforma per a casa teva.