close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de restaurant a Barcelona

A l’empresa de reformes Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de renovació. En aquesta ocasió una cosa diferent a habitatges, ja que ens hem encarregat d’una reforma de restaurant a Via Laietana de Barcelona. Tant el nostre departament d’interiorisme com el d’obra compten amb experiència en treballs de reforma de restaurant. Si bé no és el més habitual, aquesta no és la primera reforma de local comercial que realitzem a Grupo Inventia.

En el següent vídeo us presentem els acabats generals d’aquesta reforma de restaurant a Barcelona. Tot seguit comentarem alguns detalls de la feina feta, sobretot centrant-nos en els acabats. Ens referim a treballs de pintura, redistribució, col·locació de paviment, etc.

Distribució del restaurant

Es tracta d’un local molt ampli. L’objectiu era aconseguir un ambient correcte per a la distribució pretesa. En aquesta reforma de restaurant la barra es troba just a l’esquerra de l’entrada i seguidament ja comença la zona de menjador amb diverses taules. A la part més interior hi ha una separació amb arcs que s’ha integrat perfectament a el nou disseny de restaurant.

Per aconseguir que aquesta reforma de restaurant tingués molta lluminositat i amplitud utilitzem pintura blanca per les parets. D’aquesta manera garantim que la llum natural s’expandeixi a cada racó de el local i generi un ambient agradable i acollidor. Això s’acompanya per un terra de fusta. El nou paviment presenten un acabat en tons clars de fusta i amb uns dibuixos naturals.

Rajoles i fusta

Aquest terra de fusta d’aspecte tan natural encaixa molt bé amb el mobiliari d’aquesta reforma de restaurant. Com es pot veure al vídeo oa la galeria de fotos, les taules i cadires són de fusta. En aquest cas d’un to més fosc que les fa destacar. Tot el conjunt de la reforma de restaurant evoca una imatge robusta com acollidora.

Un altre detall important en aquesta reforma de restaurant a Barcelona és l’enrajolat d’algunes parets. Tant la barra com, a mitja alçada, la paret que li segueix s’han enrajolat amb diferents rajoles tipus hidràulic en tons grisos. El resultat final és un mosaic que s’integra perfectament en la imatge general de el local. Manté intactes la lluminositat i l’amplitud visual i aporta un toc de color i personalitat.

Reforma de restaurant a Barcelona

A l’empresa de reformes a Barcelona Grupo Inventia vam elaborar el projecte perfecte per al teu local de restauració o comercial. Disposem dels professionals adequats perquè la teva reforma de restaurant sigui un èxit i renovi tant imatge com a equipament. Per sol·licitar el teu projecte i pressupost pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari.