close
93 209 97 17
Pressupost
 • Español
 • Català
 • English

Reformes eficients per a pisos més atractius

12 novembre, 2019 · Blog

Reformar un habitatge abans de posar-la a la venda o vendre és essencial si volem fer el pis més atractiu. I de tots els aspectes en què cal incidir per aconseguir-ho, l’eficiència energètica és el més important. I és que si una casa és eficient energèticament sempre tindrà un valor més gran en el mercat. Per aquest motiu són molts els que es llancen a millorar l’eficiència energètica en el seu habitatge abans de vendre-la o llogar-la, per així aconseguir una millor qualificació en el certificat d’eficiència energètica obligatori abans de posar-lo en lloguer o en venda.

Les millors tarifes energètiques

En qualsevol cas, abans de posar-te amb la reforma, has de verificar si els teus contractes energètics comptes amb uns preus i condicions adequats. En cas contrari hauràs de contractar el gas i la llum amb una altra tarifa o contractar el gas i l’electricitat amb una altra comercialitzadora. Recorda que contractar dos subministraments és gratis llevat que per a la contractació de la nova tarifa d’electricitat i gas tinguis que et saltis el compromís de permanència de la teva anterior contracte.

Per sort, algunes comercialitzadores, com Naturgy (ex- Gas Natural Fenosa), ofereixen els seus contractes d’energia sense compromís de permanència en la majoria dels casos. En el cas d’aquesta companyia de llum i de gas, per poder efectuar la contractació de qualsevol dels seus serveis, hauràs de posar-te en contacte amb Gas Natural Fenosa per telèfon, a través de la pàgina web o en alguna de les seves botigues Naturgy.

Com millorar l’eficiència energètica?

Aconseguir un habitatge més eficient és molt més senzill del que sembla. Per això, a continuació t’exposem algunes idees perquè puguis aconseguir-ho, ¡encara que hi ha moltes més!

 • Millorar l’aïllament. D’aquesta manera no es perdrà la calefacció a l’hivern ni es perdrà a l’estiu. Això s’aconsegueix canviant les finestres per unes que tinguin pont tèrmic i que les parets exteriors comptin amb materials que siguin bons aïllants tèrmics.
 • Instal·lar bombetes LED a tota la casa i aparells electrodomèstics de la més alta eficiència energètica.
 • Pintar les parets amb colors clars perquè en elles rebot la llum i hi hagi més lluminositat.
 • Els miralls són una bona manera de donar una sensació de major amplitud i generar una major lluminositat en l’estada prescindint de la llum elèctrica.
 • Canvia el teu vàter per un altre de compostatge.
 • Canvia la teva banyera per un plat de dutxa.
 • Instal·la un reductor de cabal.
 • Aposta per una climatització eficient amb una caldera de gas natural de baixa temperatura i de condensació combinades amb termòstat que redueix fins a un 25% respecte d’una caldera convencional tal com podem comprovar en aquest article.
 • Revista la instal·lació elèctrica i les canonades.

Aquestes són només algunes idees però hi ha moltes més. I és que a la fi i al el cap cada habitatge és un món i no totes necessiten els mateixos canvis. És per això pel que es fa necessari una empresa professional que pugui portar la teva reforma a el millor port.