close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes exteriors: aconseguir una terrassa funcional

31 agost, 2021 · Blog

En un dels nostres projectes més recents ens hem encarregat de rehabilitar les terrasses d’una casa. A més d’oferir projectes per a reformes interiors a l’empresa Grupo Inventia també ens encarreguem de reformes exteriors. Dins d’aquest apartat ja hem renovat amb anterioritat balcons, terrasses, jardins, porxos, etc.

El nostre equip està format per grans professionals de el sector de les reformes. Estem més que capacitats per aconseguir adequar l’espai exterior de la teva llar con tot allò que necessitis. De la mateixa manera que en una reforma de cuina o de bany, per a un projecte de reforma exterior comptem amb tot el necessaris per a realitzar un treball reeixit.

reformas terraza bacelona

Pintures, terres, mobiliari, cobertes, etc.. Amb Grupo Inventia pots aconseguir que el teu balcó o terrassa siguin completament funcionals. Podrás gaudir de la zona exterior de la teva llar. Així que ens disposem a comentar diversos detalls que s’han de tenir en compte per a una reforma de terrassa, balcó o jardí. En definitiva, que s’han d’establir molt bé el projecte inicial de totes les reformes exteriors.

Adequar l’exterior

Un dels primers passos en una reforma d’exteriors és adequar l’espai exterior que s’està a punt de renovar. En aquest sentit s’hauran raspar les parets per retirar la pintura vella i desgastada. També comprovar la fiabilitat de l’paviment. Sobretot si es tracta d’un balcó o un terrat, ja que el terra ha de garantir-nos la millor estabilitat i impermeabilitat.

Quan ja s’han retirat els elements nocius de la balconada, terrassa o porxo es procedeix a iniciar els treballs de millora i reforma d’exteriors. Gràcies a la feina prèvia de les nostres professionals en exteriorisme tots els detalls queden establerts abans que s’iniciïn les obres. D’aquesta manera els colors, el paviment, les noves portes d’accés o les cobertes queden establertes des del principi.

Pintures i terres per a exteriors

En Grupo Inventia disposem de tots els elements i materials necessaris per realitzar amb determinació i professionalitat tot tipus de reformes interiors i reformes exteriors. En el cas que ens ocupa cal ser molt acurat. Es tracta d’un espai exposat a qualsevol situació climatològica. Perquè no hi hagi cap problema s’han de cobrir les necessitats tant per a un clima calorós com per a un plujós.

Un dels primers passos és pintar les parets de l’espai exterior que s’està renovant. En tots els casos s’ha d’utilitzar una pintura especial i apta per a exteriors. Només així es pot garantir que serà una pintura duradora i que actuarà com impermeable per no danyar l’interior de l’habitatge. En aquest cas reformes exteriors com les de balcons o terrasses és un fet que no es pot negociar.

suelos terraza

Un altre elements que ha d’oferir les millors garanties és el paviment. Com hem esmentat el clima és molt capritxós i ha d’assegurar que el nou terra que es va a col·locar és de la qualitat necessària per a fer-li fronts. A l’igual que amb la resta d’elements, a Grupo Inventia disposem d’una gran varietat de terres per a exteriors. La imatge i l’acabat la trien els propietaris i el nostre equip s’encarrega de col·locar-ho com cal.

Seguretat en reformes exteriors

Amb l’apartat estètic i pràctic cobert, en una reforma exterior hi ha altres detalls que s’han de fixar si o si. Ens referim a la seguretat de l’espai que es va a renovar. En els casos de terrasses i balcons les baranes són un element que ha de garantir seguretat i protecció. Per Grupo Inventia aquest aspecte es mira amb lupa i per això comptem amb arquitectes tècnics especialitzats.

Un cop la seguretat estigui garantida es podrà escollir la imatge que estigui més d’acord de la casa o del gust dels propietaris. En aquest sentit podem encarregar-nos de restaurar les originals. També de col·locar unes baranes noves de qualsevol material que ofereixi el mercat. Després de molts anys en actiu hem treballat amb baranes de metall, fusta, metacrilat, etc.

Reformes exteriors a Barcelona i rodalies

Un cop finalitzats els treballs de reformes exteriors també podràs moblar la teva terrassa, balcó o jardí si així ho desitja. Treballem amb els millors proveïdors de mobiliari d’exteriors, garantint la millor comoditat i durabilitat en tots ells.

Com hem expressat el nostre equip de reformes exteriors està preparat per adequar i millorar tot tipus d’espais. Comptem amb tot el necessari perquè l’espai exterior de la teva llar llueixi tal com t’agradaria. Si vols sol·licitar un pressupost pots trucar-nos al 93 209 97 17. També mitjançant la icona de WhatsApp d’aquesta mateixa web. T’ho lliurarem sense cap tipus de cost ni compromís.