close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Barcelona: carrer Açores

A Grupo Inventia seguim finalitzant reformes integrals a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem encarregat de renovar tant la imatge com l’equipament d’aquest habitatge situat al carrer Açores. El resultat de la feina conjunta del nostre departament d’interiors i d’obra és el d’una llar d’acord a les necessitats dels propietaris.

Realitzem projectes i pressupostos de reformes integrals sense cost ni compromís. Pots sol·licitar el teu omplint aquest formulari o trucant al 93 209 97 17. Abans de comentar algunes de les millores realitzades en aquesta reforma integral a Barcelona compartim aquest vídeo. En ell es poden veure els acabats generals que passem a detallar.

Reforma integral de cuina

Ens trobem amb una reforma de cuina oberta i distribuïda en forma d’U. Donada la seva ubicació aquesta és la disposició més adequada i funcional per aprofitar al màxim l’espai disponible. Al costat esquerre de la cuina s’ha disposat un gran armari amb buits a mida per integrar els electrodomèstics. Aquests són la nevera, el microones i el forn. A més aquest armari aporta una gran capacitat d’emmagatzematge a la cuina.

La part central l’ocupa un taulell equipat amb un aigüera d’una pica. Tant en la seva part inferior com superior s’han disposat calaixos i armaris per a l’emmagatzematge. A la part dreta, l’oberta per complet, s’ha col·locat una allargada taulell que està equipat amb una placa vitroceràmica. A més la superfície sobre surt de la base i també pot utilitzar-se com a barra d’esmorzar.

Reforma de bany

Les nostres reformes integrals impliquen un treball de renovació molt precís per a cada estança. En aquest cas el bany també s’ha millorat completament. Ara aquesta estança d’ús diari compta amb un equipament sanitari nou i funcional. Està compost per un lavabo amb moble d’emmagatzematge a la seva zona inferior, un vàter i un plat de dutxa. Per als tancament d’aquest últim s’han escollit mampares de portes corredisses.

En quant a la nova imatge del bany s’ha optat per un disseny neutre i agradable. Per enrajolar les parets s’han utilitzat rajoles de color beige. D’aquesta manera es genera una estança molt lluminosa i visualment àmplia. Aquest to neutre permet introduir altres acabats, per exemple el moble de bany presenta acabats en tons mitjans de fusta. Per al paviment s’ha optat per un terra de gres en un to suau de gris.

Nova imatge general

Al igual que totes les reformes integrals que realitzem també s’ha millorat l’interiorisme general de l’habitatge. Per a aquest cas s’ha treballat en base a un disseny d’estil contemporani. En ell els tons neutres són els protagonistes, ja que es pretén aconseguir espai acollidors en què la llum natural arribi a cada racó.

Al rebedor s’han combinat dos colors i les parets s’han pintat de color blanc i gris. A la sala d’estar, que compta amb una gran entrada de llum natural, s’ha utilitzat el color blanc per a pintar totes les parets. Aquest es combina amb un paviment de parquet en tons de fusta natural. Es tracta d’una opció fantàstica i que aporta molta calidesa a les estances. A l’hora d’escollir el color dels dormitoris hi ha hagut varietat, ja que en alguns s’ha mantingut el color blanc, però en altres s’ha utilitzat un beige suau.

Reformes integrals a Barcelona

La nostra empresa de reformes integrals treballa en cada projecte de manera personalitzada i en base a les necessitats i pressupost de cada propietari. Comptem amb un equip versàtil i ens adaptem a qualsevol estil decoratiu. Et convidem a veure més treballs de reformes integrals a Barcelona realitzats pel nostre equip al nostre canal de Youtube.