close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Esplugues de Llobregat: carrer Clara Campoamor

Les nostres reformes integrals van més enllà de la ciutat de Barcelona, ​​també ens desplacem a localitats de les rodalies. En aquest cas ens hem anat fins a Esplugues de Llobregat per renovar completament aquest habitatge. Un projecte que ha implicat millores en instal·lacions i equipament i en tota la parcel·la del disseny interior.

Tot sobre la base de les necessitats i pressupost dels propietaris. Les nostres reformes integrals són personalitzades i a mida en cada cas. A això us acompanya l’assessorament dels nostres professionals des del primer dia que s’inicia el projecte. Gràcies a la nostra versatilitat i catàleg d’opcions, podem garantir els millors resultats.

Els acabats d’aquesta reforma integral a Esplugues els compartim al vídeo següent. Pots veure’n molts més al nostre canal de Youtube i xarxes socials.

Cuina oberta

La nova cuina és oberta i compta amb dos fronts. El moble principal està distribuït de manera lineal agrupant el nou equipament de la cuina. Compte amb un taulell que ofereix superfície de suport i de treball. També amb una pica de si gran i capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i superior.

La zona principal de la cuina s’estén fins a l’extrem esquerre. S’hi han integrat els nous electrodomèstics d’aquesta reforma de cuina. Hi ha buits a mida per col·locar una nevera, un forn i un microones. Alhora, disposa de més armaris que amplien la capacitat d’emmagatzematge a la cuina.

Just al davant s’ha col·locat una barra de cuina multifuncional. D’una banda, té instal·lada la placa vitroceràmica per cuinar i de l’altra també pot funcionar com a barra d’esmorzar. D’aquesta manera es genera un espai perfecte per a menjars distesos i fins i tot rebre les visites.

Nou disseny de cuina

A més de millorar l’equipament en aquesta reforma de cuina també se n’ha renovat el disseny. Com que és una cuina oberta s’ha mantingut la imatge general de l’habitatge que respon a un interiorisme contemporani. D’aquesta manera, els principals colors de la cuina són tons neutres que generen lluminositat i amplitud.

El moble de cuina es presenta en verd molt suau i amb uns acabats que aporten un toc d’estil rústic. Un detall que es potencia més amb el taulell de fusta i el terra hidràulic en tons marrons. És una imatge actual i amb un estil que aporta molta personalitat a la zona de la cuina.

Bany suite i dormitori

En aquesta reforma integral a Esplugues també s’ha dut a terme la reforma de dues cambres de bany. Com a resultat s’han aconseguit dos espais actualitzats i molt funcionals. Ara responen a totes les necessitats tant del dia a dia com per als moments de més relax.

El bany suite és obert al dormitori i disposa d´un equipament sanitari modern i funcional. Té un lavabo doble amb moble demmagatzematge incorporat. També hi ha un vàter flotant i una zona d’aigües per a la qual s’ha escollit una banyera de disseny còmoda. Pels moments de diari també disposa una pràctica dutxa.

Les parets s’han enrajolat combinant rajoles de color beix i rajoles amb acabats de fusta. Es tracta d´un disseny excel·lent per combinar amb la imatge del dormitori suite que es presenta en un disseny contemporani. Les parets s’han pintat amb tons neutres i s’ha col·locat un terra de parquet amb acabats de fusta natural.

Sanitaris funcionals

Com hem esmentat també ens hem encarregat de la reforma de bany de cortesia. S’ubica en un espai ampli i s’ha pogut equipar completament. Ara disposa d´un lavabo amb moble d´emmagatzematge, un vàter flotant i un ampli plat de dutxa. Una cambra de bany que respon a les necessitats actuals.

Per a la seva imatge s’han fet servir tonalitats neutres, encara que també s’han aplicat punts de color. La paret s’ha enrajolat a mitja alçada amb rajoles tipus terratzo i s’han pintat de blanc fins al sostre. Per a la paret de la dutxa s’han utilitzat rajoles marrons que combinen amb les noves rajoles del terra en to beix.

Pressupost de reformes integrals

Si creus que ha arribat el moment de renovar la teva llar et convidem a venir a Grupo Inventia. Treballem a Barcelona i rodalies i us oferim un projecte de reforma personalitzat i ajustat al vostre pressupost. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17.