close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a l’agost

30 juliol, 2021 · Blog

En Grupo Inventia sabem de la importància de el temps en un projecte de reforma integral. Es tracta d’una decisió molt important, renovar la teva llar és una cosa especial. No només és qüestió de temps que s’ha d’invertir en el projecte, sinó els moments previs a aquest. Aquests en els quals es decideixen aspectes clau per a una reforma integral.

Per aquests motius en l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia seguim oferint els nostres serveis durant el mes d’agost. És a dir, ens mantenim oberts en un mes que permet una major flexibilitat horària a tots els interessats a realitzar una reforma integral. Normalment sol ser complicat compaginar l’horari laboral amb les necessitats d’un projecte de reforma integral. Són molts els interessats que posposen la renovació de la seva llar.

Com s’ha vist al vídeo anterior en Grupo Inventia tenim un mètode senzill per realitzar reformes integrals. En línies generals els nostres professionals s’encarregaran que tot sigui tal com desitja. Tindràs assessorament personalitzat i línia directa en qualsevol moment que ho necessitis. El primer pas és agendar una visita, gratuïta i sense compromís. Truca’ns al 93 209 97 17 i explica’ns que és el que vols.

Primers passos en una reforma integral

Comptar amb el temps necessari en els passos previs a una reforma integral és fonamental. Si bé no és imprescindible, tenir flexibilitat horària ens permet més marge de maniobra. Un cop contactis amb nosaltres un dels nostres arquitectes tècnics visitarà l’habitatge que es vol renovar. Una visita totalment sense compromís.

En aquest moment podràs exposar tots els canvis que vols fer a casa teva. Nou disseny, distribució, canvi de terres, portes, etc. Es prendran les notes necessàries per poder elaborar un projecte de reforma integral personalitzat i a mida. Realitzem desplaçaments tant a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies. Si s’accedeix a la pestanya “projectes” d’aquesta mateixa web es pot apreciar que el nostre radi d’actuació és ampli.

Un cop finalitzada la visita les dades i mesures preses passaran al nostre departament de disseny interior. Les nostres interioristes a Barcelona iniciaran el projecte de reforma integral i elaboraran els nous plànols de planta de l’habitatge i uns precisos renders 3D. Amb ells es podrà veure com serà el resultat final abans d’iniciar les obres.

cocina abierta
Reforma Integral amb cuina oberta | Grupo Inventia

Interiorisme i elecció d’acabats

Moltes empreses de reformes imposen un cost elevat per a l’elaboració d’el projecte. A Grupo Inventia t’ho lliurem de manera gratuïta i sense compromís. A més es tracta d’un projecte personalitzat en base als teus gustos i necessitats. Tractem cada treball com si fos únic i rebutgem projectes prefabricats.

Un altre dels punts importants en els renders 3D és que poden realitzar-se tots els canvis que es considerin oportuns. D’aquesta manera evitem situacions incòmodes i tot queda establert abans que s’iniciïn les obres. Si el projecte s’accepta ara han de triar-se els diferents materials i acabats.

reforma de baño
Reforma de bany d’estil modern | Grupo Inventia

A Grupo Inventia trobaràs aquell element que necessites en la teva nova llar. El nostre ventall de possibilitats és molt ampli i ens adaptem a tots els requeriments. La versatilitat dels nostres professionals ens permet treballar sobre la base de qualsevol estil decoratiu. També ens adaptem a tot tipus de pressupostos, oferint sempre la millor qualitat de l’mercat.

Especialistes en cuines i banys

A més de realitzar projectes de reformes integrals també ens encarreguem de renovacions parcials. Les més sol·licitades són les de cuines i cambres de banys. Donada aquesta demanda comptem amb departaments especialitzats per a cadascuna d’aquestes estances. Professionals amb experiència s’encarregaran d’assessorar-personalment. També podràs escollir entre una gran varietat de mobiliari i equipament.

cocinas barcelona
Reforma de cuina lineal | Grupo Inventia

En el sector de les reformes de cuines comptem amb proveïdors exclusius i materials únics. La nostra experiència ens permet garantir que la teva cuina serà un espai funcional i llest per es utilitzat des del primer dia. A l’hora d’elaborar el projecte de reforma de cuina o de bany seguim els mateixos passos esmentats. No quedarà res al descobert i podràs veure com serà la nova imatge abans que s’iniciïn les obres.

Reformes integrals a Barcelona i rodalies

Com es pot comprovar els projectes de reforma integral que realitzem a Grupo Inventia ofereixen les majors facilitats als propietaris que volen renovar la seva llar. Durant el mes d’agost operem de la mateixa manera. Per sol·licitar el teu projecte més pressupost de reforma pots trucar-nos al 93 209 97 17 o escriure’ns a info@grupoinventia.es. Com hem esmentat, no et implicarà cap cost ni compromís.