close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Sant Cugat del Vallès

La nostra empresa de reformes integrals actua tant a la ciutat de Barcelona com a localitats de les rodalies. Es tracta d’un dels darrers treballs que hem acabat, una reforma integral a Sant Cugat del Vallès. Ens hem encarregat de renovar la imatge interior i l’equipament de tota la casa.

Oferim reformes integrals personalitzades i segons les necessitats de cada propietari. El nostre objectiu és que puguis tenir tot el que necessites a casa teva i ho gaudeixis des del primer dia. Per això comptem amb un equip de professionals a diferents àrees com arquitectes tècnics, interioristes i equip d’obra.

A més, garantim la qualitat dels nostres materials. Només treballem amb marques reconegudes i amb proveïdors de confiança. El millor de tot? Ens adaptem a tota mena de pressupostos sense renunciar a les millors qualitats. Aquesta reforma integral a Sant Cugat és un exemple excel·lent i compartim els seus acabats al següent vídeo.

Interiors moderns

Un dels primers punts que cal establir en les reformes integrals és com serà el nou interiorisme de l’habitatge. D’aquesta manera, les nostres especialistes en disseny interior poden començar a establir les bases de la nova imatge. Aquesta vegada s’ha optat per un interiorisme contemporani amb espais lluminosos i visualment amplis.

Es tracta de dues característiques idíl·liques per a una llar i que s’aconsegueixen fent servir tonalitats neutres. Les parets dels diferents espais d aquesta casa s han pintat de color blanc i permeten que la llum flueixi a tots els racons. Amb aquesta tria s’aprofiten al màxim les grans entrades de llum natural.

Un altre element nou i que aporta la calidesa necessària a una llar és el paviment. S’ha instal·lat un terra de parquet en tons naturals de fusta. Ara totes les zones de la casa tenen una imatge homogènia i molt actual. El saló està llest tant per a reunions socials com per a moments familiars i els dormitoris ofereixen un ambient ideal per al descans.

Un dels serveis que oferim en reformes integrals és el moblat de l’habitatge. Com es pot apreciar al vídeo ia la galeria de fotos en aquesta ocasió així ha estat. Ens hem encarregat de moblar tots els espais de la casa perquè se’n pugui gaudir des del primer dia.

Cuina amb illa

La cuina està ubicada en un espai ampli i que permet molta mobilitat. A més, els nous elements s’han col·locat al lloc indicat per oferir la millor funcionalitat. Aquesta reforma de cuina té una distribució lineal amb els electrodomèstics integrats als dos extrems. A l’esquerra hi ha el forn i el microones, mentre que la nevera s’ubica al costat dret.

Al centre hi ha un taulell ampli i equipat amb una pica d’un si. Tant a la part inferior com a superior disposa de capacitat d’emmagatzematge. Per això el moble de cuina compta amb diversos calaixos i armaris que asseguren una correcta organització de tots els elements.

Just al davant s’ha col·locat una illa de cuina que també funciona com a barra d’esmorzar. Aquest és el lloc on hem instal·lat la placa vitroceràmica acompanyada de campana extractora de sostre. Cap a l’esquerra s’estén una taula amb capacitat per a diversos comensals. D’aquesta manera, s’ha generat un espai de menjador pràctic i funcional.

Banys funcionals

També hem treballat en la millora de les dues cambres de bany de l’habitatge. Són dos espais d’higiene que es complementen perfectament i que ara tenen una nova imatge i equipament. Gràcies a aquesta reforma de banys estan preparats per oferir les millors prestacions tant diàriament com en els moments de més relax.

Pel que fa al nou equipament sanitari cada cambra de bany compta amb tres peces. Un lavabo amb moble demmagatzematge incorporat, un vàter flotant i una zona daigües. Aquest darrer element varia una mica, ja que en uns s’ha mantingut la banyera i l’altre s’hi ha instal·lat un plat de dutxa.

Per dissenyar aquests banys s’ha seguit la línia decorativa de la resta de la vivenda. Els tons neutres com el beix, el blanc i els acabats de fusta predominen. En un també s’utilitzen tons més foscos al moble del lavabo ia la cobertura de la banyera. Totes dues reformes de bany han resultat espais funcionals i amb un ambient molt agradable.

Reformes integrals a mida

Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu projecte més pressupost de reforma integral. En menys d’una setmana ho tindrem llest amb totes les millores que ens hagis comentat. Te’ls lliurarem sense cap mena de compromís.