close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Badalona

Un nou treball de reforma integral finalitzat ens porta a la localitat de Badalona. Ens hem encarregat de millorar el disseny interior i lequipament daquest habitatge. En aquesta ocasió la nostra missió ha estat convertir un pis amb diverses mancances en espai que funciona com una veritable llar.

Gràcies a l’experiència i la versatilitat dels nostres professionals hem pogut millorar les demandes dels propietaris. També podem oferir la garantia de treballar amb marques reconegudes i amb proveïdors de confiança. Una reforma integral de Grup Inventia t’assegura eficàcia i durabilitat.

A més de treballar a Barcelona ciutat també ens desplacem a localitats de les rodalies. Gràcies a això podem dur a terme reformes integrals a Badalona. El resultat d’aquest nou treball el compartim al vídeo següent. Segueix-nos a xarxes socials per conèixer totes les nostres reformes integrals.

Interiorisme modern

Un dels primers passos que cal definir és el del nou interiorisme de l’habitatge. En aquest projecte s’ha fet servir un disseny interior contemporani amb tons neutres i acabats en fusta. Gràcies a aquesta combinació, s’han aconseguit espais molt lluminosos i visualment amplis.

D’aquesta manera es respira un ambient molt acollidor a tots els espais. La sala d´estar és l´espai perfecte per relaxar-se en família i socialitzar amb les visites. Per la seva banda, la combinació de tons neutres als dormitoris fa que siguin l’espai perfecte per al descans. També s’hi han utilitzat altres colors vius per pintar les parets.

Ara aquest pis de Badalona té un terra de parquet en tons de fusta natural. Es tracta d’un acabat que aplica més sensació de calidesa a totes les zones. També s’han canviat altres elements com ara les portes i les finestres. Ara les portes són de color blanc i contribueixen a generar una imatge moderna.

Cuina a U

La cuina està ubicada en una estança pròpia i amb una superfície molt àmplia. Per a aquesta reforma de cuina hem utilitzat una distribució en forma de U. Ara cada element està col·locat al lloc perfecte per ser més funcional. També hem aconseguit generar més mobilitat a tota la cuina.

A la banda esquerra s’han deixat buits a mida per integrar diversos electrodomèstics. Concretament una nevera, un microones i un forn. Seguidament neix un taulell que funciona com a superfície de suport. Al taulell central s’ha instal·lat la nova placa vitroceràmica.

El costat dret l’ocupa un taulell que va d’extrem a extrem de la cuina. Disposa d’una pica i amplia la superfície de suport i de treball. Una altra millora d’aquesta reforma de cuina és ampliar la capacitat d’emmagatzematge. Tant a la part inferior com superior hi ha diversos calaixos i armaris.

Cambra de bany funcional

Les nostres reformes integrals es caracteritzen per ser una feina completa de millora d’habitatge. D’aquesta manera també ens hem encarregat de la reforma de bany, tant a la seva imatge interior com al seu equipament sanitari. En sentit, disposem d’un catàleg ampli i variat per aconseguir la cambra de bany perfecte.

Al bany s’hi accedeix per una porta corredissa i compta amb tres peces sanitàries. Hem instal·lat un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter flotant i una zona d’aigües. Per a aquest darrer element hem escollit un plat de dutxa que està llest per oferir les millors prestacions en tot moment.

Per a la nova imatge d aquesta reforma de bany s’ha seguit l interiorisme general del habitatge. Un disseny interior contemporani que genera lluminositat i amplitud. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles bisellades de color blanc. També s’ha col·locat un nou terra de rajoles amb un dibuix estil hidràulic.

Reformes integrals a mida

T’oferim un projecte de reforma integral personalitzat ia la mida de les teves necessitats. Demana el teu pressupost trucant al 93 209 97 17. Ho preparem en menys d’una setmana i t’ho lliurem sense cap compromís.