close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Barcelona: abans i després

Fa escassos dies que a Grupo Inventia afegim a la llista de reformes integrals a Barcelona un nou projecte finalitzat. Es va tractar de la renovació completa d’un habitatge situat al carrer Torns, dins de la qual es van dur a terme treballs de millora de interiorisme i d’equipament. Al seu torn, també es van mantenir elements originals com el sostre de maó vist a la zona de la sala menjador.

Per comprovar l’abast de la feina feta en aquesta reforma integral, res millor que comparar la seva abans i després. En aquest cas el canvi d’aspecte és molt notable, ja que es va passar d’una imatge una mica antiga a un disseny contemporani i molt acollidor. Anem a detallar tots els canvis, tot i que abans vam compartir un vídeo en què es poden apreciar els canvis d’una manera més visual.

Interiorisme

Com hem esmentat, es va treballar l’apartat de el disseny interior de l’habitatge a consciència. Totes les estances presentaven una imatge molt malmesa i han estat necessaris treballs de pintura, col·locació de paviment, canvis de portes… En definitiva, una renovació completa en base a un estil contemporani amb el qual s’ha passat d’habitacions fosques a espais amplis i lluminosos.

Per pintar les estances es van utilitzar tonalitats neutres, les millors per aconseguir que la llum s’expandeixi a cada racó i generi espai lluminosos. Aquestes es van combinar amb un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Amb aquest nou interiorisme tant el saló com els dormitoris presenten una imatge molt acollidora i càlida.

Reforma de cuina i banys

Per a la reforma de cuina es va apostar per un concepte obert distribuït a dos fronts. Sense cap dubte s’ha aconseguit una cuina funcional i que ofereix les millors prestacions. Al comptar amb una illa de cuina també s’ha aconseguit una major superfície de suport i un lloc perfecte per a dur a terme qualsevol ingesta diària.

En aquesta reforma integral ens hem trobat dues cambres de bany a renovar. En tots dos casos s’ha col·locat un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un plat de dutxa amb tancament de mampares corredisses. Quant a la seva nova imatge, destaca l’enrajolat a mitja alçada de les parets amb rajoles bisellades de color blanc.

Reformes integrals a Barcelona

Renovar i equipar completament el teu habitatge? Això ho aconseguiràs amb Grupo Inventia. Truca’ns al 93 209 97 17 i et lliurarem un projecte i pressupost de reforma integral totalment gratuït i sense cap compromís.