close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Barcelona: Avinguda Meridiana

Afegim un nou projecte a les nostres reformes integrals finalitzades. Aquesta vegada ens hem desplaçat fins a un pis situat a l’Avinguda Meridiana de Barcelona. S´ha tractat d´un treball de reforma integral molt complet. Hem millorat tant l’apartat del disseny interior com el de les instal·lacions i equipament.

L´experiència dels nostres professionals ens permet adaptar-nos a tot tipus de reformes integrals. Podem treballar amb qualsevol estil decoratiu i també ajustar-nos al pressupost de cada client. Tot això oferint les millors qualitats del mercat. Només treballem amb proveïdors de confiança i marques contrastades.

L’objectiu de les nostres reformes integrals a Barcelona és aconseguir els bons resultats que mostrem al següent vídeo. Ara aquest pis a l’Avinguda Meridiana té tot allò necessari per funcionar com una veritable llar. Cadascun dels seus espais està preparat per oferir les millors prestacions.

Interiorisme a Barcelona

Els primers punts que es comenten amb els clients són la nova distribució de l’habitatge i la nova imatge que volen que tingui. D’aquesta manera, les nostres interioristes a Barcelona poden fer uns renders 3D que aproximen els propietaris al resultat final. Així, tot queda establert abans de l’inici de les obres i el ritme de la reforma és molt més efectiu.

En aquesta reforma a Barcelona s’hi ha aplicat un disseny interior contemporani. Amb això hem aconseguit que els espais d’aquest pis siguin lluminosos i amplis. A més, en utilitzar tons neutres com el blanc, beix o gris es genera un ambient càlid i molt acollidor. Aquest detall s’aprecia molt bé als dormitoris, on s’ha aconseguit un ambient ideal per al descans.

També s’hi han instal·lat nous elements com el paviment. Ara a la majoria d’estades s’ha col·locat un terra ceràmic imitació parquet. És una imatge que potencia encara més aquesta sensació de calidesa. De la mateixa manera, també s’han canviat totes les portes i finestres.

Reforma de cuina oberta

La nova cuina és de concepte obert i té una distribució lineal, tot i que també compta amb una barra de cuina. Aquesta amplia la superfície de suport i de treball i crea un espai perfecte per a menjars ràpids o prendre cafè. Sota aquesta barra de cuina hi ha armaris per a l’emmagatzematge igual que al moble principal.

El moble de cuina combina dos colors. Blanc a la part inferior, on s’ha integrat el rentaplats, i acabats en fusta als armaris superiors. Als mòduls alts de la cuina també s’han deixat uns buits a mida perquè s’integrin el microones. Per la seva banda, la nevera queda integrada a l’extrem esquerre del moble de cuina.

El taulell és allargat i compta amb una pica d’un sol sinus i amb una moderna placa vitroceràmica. A aquesta reforma de cuina us acompanya una galeria a la qual s’accedeix per una porta corredissa. En aquest espai s’han col·locat la rentadora, l’assecadora i un armari que es pot fer servir com a rebost.

Noves cambres de bany

Les reformes integrals que fem es caracteritzen perquè ens ocupem de tots els aspectes a millorar. En aquest cas també ens hem millorat les dues cambres de bany que té aquest pis a l’Avinguda Meridiana. Ara tenen una imatge moderna i un equipament sanitari funcional.

Per al disseny dels banys s’han fet servir diferents acabats, tot i que s’ha seguit una mateixa línia decorativa. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de tons neutres i s’han generat dos espais amb un ambient molt agradable. En una de les cambres de bany s’ha fet servir un to beix i l’altre més grisenc.

A l’apartat de l’equipament a cada reforma de bany s’han instal·lat tres peces sanitàries. Es componen d´un lavabo amb moble d´emmagatzematge, un vàter i una zona d´aigües. Per aquesta darrera s’ha apostat per un plat de dutxa protegit amb unes mampares transparents.

Reformes integrals a mida

A la nostra empresa de reformes integrals us oferim un projecte d’acord amb les vostres necessitats. Tot allò que necessites amb les millors qualitats i al preu més competitiu de Barcelona. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma. En menys d’una setmana ho tindrem llest i t’ho lliurarem sense cap compromís.