close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Barcelona: del render 3D a la realitat

A l’empresa de reformes integrals a Barcelona Grupo Inventia ens caracteritzem per oferir un servei personalitzat a cada client. Un cop realitzada la primera visita, gratuïta i sense compromís, a l’habitatge a reformar, el nostre departament d’interiorisme elabora uns renders 3D sobre la base de les peticions i necessitats del propietari.

Si el projecte rep el vistiplau, el nostre equip d’obra inicia els treballs per reformar l’habitatge sobre la base del projecte inicial. Un bon exemple per veure-ho és un dels nostres recents treballs de reforma integral. Aquest ho vam realitzar al carrer Bailén i si comparem els renders 3D inicials amb el resultat final, podem veure que la combinació entre els nostres departaments va ser perfecta.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina oberta al saló que està formada per dos taulells a forma de L. Sense cap dubte es va aconseguir una cuina molt funcional i completament equipada. En aquest aspecte, una de les taulells funciona com a superfície de suport, mentre que en l’altra es van instal·lar la placa de cocció i la pica.

Per la seva banda, els electrodomèstics compostos per nevera, forn i microones estan encastats en els extrems de l’estança. Tot això embolicat en un ambient contemporani en el qual es combina el color blanc del moble de cuina amb els tocs en gris que aporten els taulells. Un altre punt molt visual és el paviment hidràulic que es va col·locar en aquesta cuina.

Reforma de banys

Aquest habitatge del carrer Bailén comptava amb dues cambres de bany. Tot i la diferència de superfície entre tots dos, les dues estances es van equipar amb tots els elements sanitaris imprescindibles. D’aquesta manera, cada un d’ells compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i una dutxa.

Per al seu disseny interior es van utilitzar diferents colors, però en ambdós les parets es van enrajolar per complet. Al bany de cortesia destaquen les rajoles tipus metro de color blanc amb els quals s’aconsegueix una imatge d’allò més modera. Al bany principal, l’enrajolat amb rajoles verdes de la dutxa genera un agradable contrast amb les rajoles blanques de la resta de parets.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia oferim els millors serveis a l’hora de realitzar una reforma integral. Des d’un experimentat departament d’interiorisme fins a un excel·lent qualificat equip d’obra. Si vols tenir la casa dels teus somnis a un preu molt competitiu, contacta amb nosaltres i informa’t sense cap tipus de compromís.