close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Badalona

Una de les reformes integrals que teníem en actiu ha arribat al final. En aquesta ocasió ens hem traslladat al carrer Rivero de Badalona per millorar completament una casa. Ens hem encarregat de tot, des del projecte d´interiorisme fins a les noves instal·lacions. També hem fet feines de reforma exterior.

Oferim els nostres serveis en reformes integrals a Barcelona ciutat i a localitats de les rodalies. És el cas d´aquesta nova reforma integral a Badalona. Totes les millores que hem aplicat les compartim al següent vídeo. Al final del post també podeu gaudir d’una galeria de fotos amb tots els detalls del treball realitzat.

Per conèixer més sobre les nostres reformes integrals pots seguir-nos a xarxes socials. Les actualitzem diàriament amb contingut propi i real. L’última en arribar aquesta casa de Badalona que ara ofereix les millors prestacions a tots els seus espais. Hem aconseguit convertir un habitatge antic en una veritable llar contemporania.

Empresa d’interiorisme

Entre els nostres serveis hi ha tots aquells que fan referència a la reforma integral, inclòs el disseny interior. Comptem amb un departament especialitzat per a l’interiorisme a Barcelona i rodalies. Elaborem un projecte personalitzat sobre la base de les necessitats de cada propietari.

En aquesta reforma a Badalona s’ha apostat per un disseny modern i d’imatge contemporània. L´objectiu ha estat convertir els espais d´aquesta casa en zones habitables i acollidores per a qualsevol situació. Per aconseguir un ambient familiar s’han fet servir tons neutres per pintar les parets.

A més d’aportar calidesa, també contribueixen a generar espais lluminosos i potenciar la sensació d’amplitud. També hem restaurat alguns elements originals. Entre ells destaca el sostre de bigues de fusta de la darrera planta. També hem posat un nou sòl ceràmic imitació parquet a totes les plantes.

Cuina lineal

Un dels espais més importants i amb més moviment a una llar és la cuina. En aquesta casa de Badalona s’ha fet una reforma de cuina lineal i s’ha ubicat al lloc perfecte. La nova cuina és funcional, està completament equipada i ofereix una mobilitat excel·lent.

A l’extrem de la dreta s’hi han integrat els nous electrodomèstics. Concretament hi ha espai per a una nevera, un forn i un microones. Tot seguit neix un taulell de cuina que arriba fins a l’altre extrem de la cuina. És molt àmplia i ofereix una gran superfície de suport i de treball. A més, està equipada amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus.

Tot això mitjançant un moble de cuina que s’integra perfectament a la imatge general de l’habitatge. A la part inferior del taulell compta amb diversos calaixos amb panells en color blanc. Mentrestant a la part superior s’han ancorat un seguit d’armaris amb acabat de fusta.

Cambres de bany funcionals

Aquesta casa de Badalona compta amb dues cambres de bany i un lavabo. Ens hem encarregat d’actualitzar cadascun amb una nova imatge i un equipament sanitari modern. Cada bany disposa d´un lavabo amb moble d´emmagatzematge incorporat, un vàter flotant i una zona d´aigües. En tots dos casos és un pràctic plat de dutxa.

Per la seva banda el lavabo compta amb un lavabo i un vàter. Funciona com un espai d’higiene extra que es complementa amb les dues cambres de bany. En aquest sentit hem aconseguit dotar aquestes reformes de bany de les millors prestacions actuals. Responen tant a les necessitats diàries com als moments de relaxació.

La nova imatge d´aquesta reforma de banys segueix la línia decorativa que hem aplicat a la resta de la casa. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de colors neutres per generar espais lluminosos i amplis. L´ambient que s´ha aconseguit és fresc i molt modern respecte al´estat original.

Reformes integrals a mida

Si ha arribat el moment de millorar la teva llar contacta amb nosaltres i digues-nos que necessites. T’oferim un assessorament personalitzat i ens ajustem tant a les teves necessitats com al teu pressupost. Sempre oferint materials de qualitat contrastada al mercat. Pots sol·licitar el teu pressupost de reforma integral trucant al 93 209 97 17.