close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Castellar de Vallès

Per realitzar una de les nostres darreres reformes integrals ens hem desplaçat fins a la localitat de Catsellar del Vallès. En aquesta ubicació ens hem encarregat de millorar tots els espais de casa familiar. Ara llueix una imatge contemporània i disposa de tots els elements per oferir les millors prestacions.

La nostra empresa de reformes integrals ofereix tots els seus serveis tant a la ciutat de Barcelona com a municipis de les rodalies. Per això podem encarregar-nos de projectes de reformes integrals a Castellar del Vallès, Badalona, Terrassa, Sant Cugat i un llarg etcètera. Tots ells de manera personalitzada i a mida de cada propietari.

Els acabats d’aquesta reforma a Castellar del Vallès els compartim al vídeo següent. Pots conèixer tots els nostres projectes de millora d’habitatges a les nostres xarxes socials. Les actualitzem cada dia amb material propi i real. D’aquesta manera et mostrem directament quines millores podem aplicar a casa teva.

Reformes integrals de cuina

Entre les millores d’aquesta reforma integral a Castellar ens trobem amb la cuina. S’ubica en un espai molt ampli i està composta per un moble de cuina en forma de L. El trobem a la banda esquerra de la reforma de cuina i agrupa tots els nous elements per oferir una mobilitat excel·lent.

A l’extrem de la dreta hem integrat diversos electrodomèstics. Concretament hi ha espai per a una nevera doble, un microones, un forn i una rentadora. Seguidament neix el taulell en forma de L que ofereix una gran superfície de suport i de treball. En aquesta hem instal·lat una pica d’un sinus i una placa vitroceràmica.

El taulell gira a l’esquerra i dóna pas a un segon taulell que també funciona com a barra d’esmorzar. Una altra millora important en aquesta reforma de cuina és ampliar la capacitat d’emmagatzematge. Tant a la part inferior com a superior hi ha calaixos i armaris per poder guardar tot tipus d’elements de cuina.

Nous banys i lavabo

En aquesta reforma a Castellar del Vallès també ens hem encarregat de millorar dues cambres de bany i un lavabo. Ara aquesta casa disposa de tres espais d´higiene que es complementen perfectament i ofereixen les millors prestacions. Hem fet servir el mateix disseny i un estil de mobiliari per crear connexió entre els banys.

Cada reforma de bany compta amb un lavabo amb moble demmagatzematge incorporat. D’aquesta manera, es poden organitzar amb facilitat tots els productes d’higiene. També hi ha un nou vàter de línies modernes i un plat de dutxa. La zona d’aigües queda protegida per unes mampares de portes corredisses. Per la seva banda el lavabo compta amb un lavabo i un vàter.

Pel disseny interior d’aquestes reformes de banys hem triat un estil contemporani i hem donat protagonisme als tons neutres. Hem enrajolat les parets per complet amb rajoles de color beix i hem col·locat un terra de rajoles de tons similars. Com a resultat tenim tres banys molt lluminosos i agradables.

Nou disseny interior i reforma exterior

Com que es tracta d’una reforma integral també ens hem encarregat d’aplicar un nou disseny interior a tota la casa. Hem pintat les parets de color blanc i ens hem encaragat de col·locar un terra de parquet en tons clars de fusta. D’aquesta manera, es poden aprofitar millor les entrades de llum natural per potenciar la lluminositat i l’amplitud de cada espai.

És una casa de diverses plantes i també ens hem encarregat de restaurar les escales interiors que les connecten. Hem posat esglaons de rajola de color negre i hem col·locat una barana de fusta que compleix tots els requisits en seguretat. De la mateixa manera, hem instal·lat unes escales de cargol amb esglaons de fusta que connecten amb la terrassa. Ara cada es presenta amb una imatge moderna i adaptable a diversos estils decoratius.

A més de les reformes interiors, també hem aplicat millores a la part exterior de la casa. Un espai de jardí que inclou terrassa i piscina. Ens hem encarregat d‟adequar l‟espai amb treballs de pintura exteriors i amb la col·locació d‟una nova gespa. La part exterior de la casa està a punt per gaudir de l’estiu.

Pressupost de reformes integrals

A Grupo Inventia ens encarreguem de fer una reforma integral a mida per aconseguir millorar tot el que necessites. Elaborem un pressupost de reforma integral sense compromís que pots sol·licitar trucant al 93 209 97 17.