close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Castelldefels

A més de treballar a Barcelona ciutat en Grup Inventia també realitzem reformes integrals en localitats properes. És el cas del nostre treball més recent en el qual ens hem desplaçat a Castelldefels. No hem encarregat de renovar per complet la imatge de totes les estances de l’habitatge. De la mateixa manera també hem realitzat una completa reforma de cuina.

A l’igual que aquest, el resultat de les nostres reformes integrals les compartim al nostre canal de Youtube. Aquí podràs veure més reformes integrals a Castelldefels i altres municipis de Barcelona. Ens agrada presentar els treballs que realitzem i compartir tots els detalls pel que fa a millores en interiorisme i instal·lacions.

Interiorisme contemporani

La imatge global de l’habitatge ha canviat respecte al seu estat original. Ara cadascun dels seus espais porta un interiorisme d’estil contemporani. Una imatge més actual i que aporta més facilitats a l’hora de decorar-la. El nostre equip d’interiorisme ha treballat en base a les necessitats dels propietaris aconseguint un resultat excel·lent.

En aquesta reforma integral la majoria de parets s’han pintat de color blanc. Es tracta d’una opció ideal perquè la llum s’expandeixi a cada racó de la casa. A més de comptar amb bones entrades de llum natural, també s’ha col·locat una nova instal·lació de llums. Per això s’ha optat per llums d’ull de bou. Discretes i funcionals.

Aquest ambient agradable i acollidor es completa amb la col·locació d’un terra ceràmic imitació parquet. Aquest acabat en fusta genera major calidesa en estades com el saló o els dormitoris. Seguint la imatge de el nou paviment, els sòcols també es presenten amb un acabat en fusta.

Reforma de cuina lineal

En aquest treball de reforma integral a Castelldefels també hem renovat completament la cuina. Se situa en una estança independent i està distribuïda en forma lineal. A l’extrem dret s’han disposat buits a mida per integrar els electrodomèstics. Concretament una nevera, un forn i un microones.

Seguidament neix una allargada taulell que arriba fins a l’altre extrem de la cuina. Ofereix una àmplia superfície de suport i de treball. També s’han instal·lat ella una placa vitroceràmica i n aigüera d’una pica. En línies generals s’ha aconseguit una cuina funcional i llista per oferir les millors prestacions.

A més de el nou equipament també s’ha renovat la imatge de la cuina. S’ha seguit la línia decorativa global, utilitzant el color blanc a les parets i col·locant el mateix terra ceràmic. La part inferior del moble de cuina també és de color blanc, mentre que els armaris superiors presenten acabats en fusta.

Reformes integrals Grupo Inventia

Els nostres professionals elaboren projectes de reformes integrals a mida i personalitzats per a cada client. Treballem amb una àmplia gamma de productes i materials, ens adaptem a tots els estils i pressupostos. Per sol·licitar el teu projecte de reforma integral pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari de contacte.