close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Gavà: nova imatge i equipament

A més de treballar a Barcelona ciutat també ens encarreguem de reformes integrals a localitats properes a la capital. És el cas d’aquest projecte que hem acabat al municipi de Gavà. Ens hem encarregat de millorar la seva imatge interior i de renovar totes les instal·lacions.

Gràcies a la nostra oferta en serveis podem postular-nos com a empresa de reformes integrals a Gavà i en més localitats properes a Barcelona. Si vols renovar la teva llar i t’agrada el nostre estil truca’ns al 93 209 97 17. Comptem amb un equip de professionals amb experiència que us assessoraran personalment des del primer dia.

En aquesta reforma integral de pis del carrer Marinada a Gavà hem millorat el disseny interior amb treballs de pintura i instal·lació de noves portes, finestres i terra. També hem renovat espais clau com la cuina i la cambra de bany. Totes aquestes millores les compartim a les nostres xarxes socials amb vídeos i fotos al detall.

Disseny contemporani

Totes les nostres reformes integrals tenen un projecte de millora del disseny interior de tots els espais. Les nostres interioristes prenen nota de les demandes dels propietaris i ho plasmen en uns realistes render 3D. D’aquesta manera es pot apreciar com serà el resultat final del treball i fer qualsevol canvi abans d’iniciar les obres.

En aquest pis de Gavà hi hem aplicat un interiorisme contemporani amb acabats actuals i que generen ambients molt agradables i acollidors. Les parets estan pintades de color blanc i permeten que la llum natural s’estengui a tots els racons de la casa. Alhora potencia més la sensació d’amplitud.

Es tracta de característiques ideals per a una llar actual, ja que generen molt de benestar. El paviment també s’ha canviat per un terra de parquet en tons de fusta natural. Gràcies a aquest element en zones com el saló i els dormitoris s’aconsegueix més calidesa. Les noves portes de color blanc també són fonamentals per aconseguir una imatge homogènia i actual.

Reforma de cuina oberta

Les reformes de cuina són una de les nostres especialitats i aquesta vegada també l’hem millorat. És una cuina oberta i amb una distribució a dos fronts. D’una banda tenim una barra de cuina que aporta superfície de suport i de treball. De la mateixa manera també funciona com a barra d’esmorzar.

A la part dreta hi ha el moble de cuina principal que té forma de L. Als taulells s’ha instal·lat una pica d’un sinus i una placa de cocció de tres fogons. Tant a la part superior com a inferior hi ha armaris per generar capacitat d’emmagatzematge a la cuina. Aquí s’hi han instal·lat el microones i el forn respectivament.

La cuina amplia el seu espai amb una segona zona equipada amb la nevera i més armaris que funcionen com a rebost per a l’organització i l’emmagatzematge d’aliments. El moble de cuina és blanc i també utilitza acabats de fusta. S´integra perfectament a la imatge global d´aquesta reforma integral a Gavà.

Bany modern i funcional

Una de les primeres novetats de la reforma de bany és que s’hi accedeix per una porta corredissa. D’aquesta manera s’aprofita al màxim l’espai disponible a tot l’espai del bany. Ara aquesta zona de neteja està totalment equipada i ofereix les millors prestacions en tot moment.

Es tracta d´un bany de tres peces compostes per un lavabo amb moble d´emmagatzematge incorporat. Té diversos calaixos que asseguren un espai perfecte per organitzar productes de higiene. També té un nou vàter d’imatge clàssica i de línies modernes. Finalment, a la zona d’aigües s’hi ha instal·lat una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Pel que fa a la nova imatge d’aquesta reforma de bany, també s’ha seguit la decoració de la resta de la vivenda. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de to beix que generen un ambient fresc i que potencien la lluminositat. A la paret de la dutxa s’han fet servir rajoles tipus hidràulic que apliquen un toc de dinamisme a la nova imatge del bany.

Reformes a Gavà i rodalies

A Grupo Inventia treballem perquè la teva nova llar tingui tot el que necessites. Ens encarreguem de tots els passos d’una reforma integral i us assessorem de manera personalitzada des del primer dia. Si vols millorar casa teva pots emplenar aquesta sol·licitud de pressupost i ens posarem en contacte amb tu.