close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals i interiorisme: de el projecte 3D a la realitat

13 gener, 2020 · Blog

Cada projecte de reforma integral elaborat per Grupo Inventia inclou uns precisos renders 3D que mostren com serà el resultat final de la feina. Aquests, al costat d’un pressupost detallat i ajustat a les necessitats de cada propietari, es lliuren de forma gratuïta i sense cap compromís.

De totes les reformes integrals que hem dut a terme, volem mostrar el procés de la que vam realitzar en un habitatge situat al carrer Mèxic de Barcelona. Per a això anem a comprarar els dissenys 3D realitzats pel nostre departament d’interiorisme i els compararem a el resultat final. Abans de conèixer els detalls de la feina realitzada, en el següent vídeo es pot apreciar com es va passar del render 3D a la realitat.

Cuina a dos fronts

En aquest cas ens trobem amb una cuina independent i de superfície rectangular. El nostre departament especialitzat en reformes de cuina proposar una distribució a dos fronts, ja que per les característiques de l’espai era la que major funcionalitat oferia. D’aquesta manera ens trobem en un costat un moble de cuina amb molta capacitat d’emmagatzematge i amb els electrodomèstics encastats. A l’altre una àmpli taulell de cuina equipat amb una placa vitroceràmica i la pica.

En l’interiorisme d’aquesta reforma de cuina destaquen els colors neutres, escollits per ser els que millor reparteixen la llum. Al ser una estança d’ús diari el més important és aconseguir un espai agradable. En aquest aspecte destaca el paviment, un terra de gres que un cop finalitzat el treball llueix igual que en el projecte de reforma inicial.

Banys complets

L’habitatge compta amb dues cambres de bany en què es va renovar l’equipament sanitari per complet. Cada una d’elles disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i un plat de dutxa protegit amb mampares de portes corredisses. A excepció del color d’un dels mobles de bany, les disposició és exacta a el projecte. De fet, un dels avantatges de treballar amb Grupo Inventia és la de poder realitzar els canvis que es considerin oportuns, com en aquest cas, l’acabat del moble de bany.

Pel que fa a el disseny interior, pot apreciar-se que els colors de les rajoles de les parets o el del paviment col·locat, coincideixen tant en el projecte 3D com en el resultat final. L’objectiu és que els propietaris puguin fer-se una idea visual amb aquells elements que escullen prèviament sota l’assessorament dels nostres professionals en interiorisme.

Reformes integrals Barcelona

Grupo Inventia posa al teu servei als millors professionals de el sector de les reformes integrals i interiorisme. Per conèixer tots els serveis que oferim pots trucar-nos al 93 209 97 17 i t’informarem sense cap compromís.