close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Rubí

Recentment el nostre equip de reformes integrals ha finalitzat un nou treball a la localitat de Rubí. A Grupo Inventia elaborem projectes de renovació d’habitatge tant a Barcelona ciutat com a municipis propers. Si creus que és moment de millorar algun aspecte de la teva llar truca’ns al 93 209 97 17. Un dels nostres professionals atendrà les teves sol·licituds de manera personalitzada.

Els nostres treballs en reformes integrals s’adapten a tots els estils i pressupostos. Aquest projecte a Rubí és un dels molts exemples de treballs a mida que realitzem. Com es pot apreciar en el següent vídeo aquest habitatge està llista per oferir les millors prestacions. Espais funcionals i totalment equipats que han convertit aquest immoble a una autèntica llar.

Per Grupo Inventia cada reforma integral és única i es tracta de manera personalitzada en base a les necessitats de cada client. La gran varietat de possibilitats que oferim per la seva nova llar ens situen com una de les empreses líders de reformes integrals a Barcelona. A més vam lliurar projecte i pressupost sense cost ni compromís.

Reforma integral de bany

Un dels espais que ens hem encarregat de renovar és la cambra de bany. Ara llueix un disseny modern, una estada molt lluminosa i visualment àmplia. Es tracta de dues característiques perfectes per a un espai d’ús diari. Una de les grans avantatges és la claraboia del sostre situada a la part de el fons. D’aquesta manera la llum natural accedeix de manera molt fluïda.

Per al nou interiorisme d’aquesta reforma de bany les parets s’han enrajolat a mitja alçada amb rajoles de color blanc. La resta de paret fins arribar a el sostre s’ha pintat de color verd. Aquesta combinació de colors genera un ambient molt agradable a la cambra de bany. A més se li afegeix el nou paviment.

Es tracta d’un terra ceràmic imitació parquet que ofereix unes característiques perfectes. És un material resistent i perfecte per a una estada en la qual poden donar-se esquitxades. A nivell pràctic és senzill de mantenir i pel que fa al visual aporta una imatge molt contemporània. De la mateixa manera que combina amb altres elements que presenten acabats en fusta.

Nous sanitaris

A més de el interiorisme de la cambra de bany també s’ha instal·lat un nou equipament sanitari. Es tracta d’un espai molt ampli, per la qual cosa s’ha procedit a equipar completament amb tot tipus de peces sanitàries. A la dreta de l’entrada se situa un lavabo doble amb un moble d’emmagatzematge a la seva zona inferior.

Just davant s’ha instal·lat una parella de vàter i bidet de línies modernes. En el fons de l’estança es situa la zona d’aigües. Està composta per una còmoda banyera i una pràctica dutxa protegida amb mampares de portes corredisses. D’aquesta manera la cambra de bany s’adequa a qualsevol necessitat oferint molta funcionalitat.

Reformes exteriors

Un altre dels espais que ens hem encarregat de renovar en aquesta reforma integral a Rubí han estat les dues terrasses. A Grupo Inventia comptem amb els professionals adequats per garantir els millors resultats tant en reformes interiors com exteriors. Ara les dues terrasses estan llestes per utilitzar i oferir els seus millors condicions.

Un dels treballs ha estat el de pintura de terrasses. Ens hem encarregat d’aplicar una pintura especial per exteriors en color blanc. La imatge final és el d’uns espais visualment amplis en els quals es genera una imatge idíl·lica. També ens hem encarregat de garantir la seguretat de les baranes i de canviar les portes d’accés.

Un altre dels elements renovats a terra de les terrasses. Un treball precís de col·locació de paviment s’assegura una resistència idònia per a espais exteriors. Per a aquestes terrasses s’han escollit unes rajoles color terra que encaixen molt bé amb la imatge global. A més es tracta d’una superfície que repel·leix molt bé l’aigua i molt segura.

Reformes integrals Grupo Inventia

A Grupo Inventia treballem perquè la teva reforma integral sigui un èxit i puguis gaudir de tot allò que necessites. Les nostres professionals en disseny interior prendran nota de com vols que llueixi la seva nova llar i el nostre equip d’obra s’encarregarà de fer-ho realitat. Els anys d’experiència i els projectes que hem finalitzat ens permeten assegurar un treball d’acord amb el de les teves expectatives.

Per conèixer més sobre els nostres projectes pots seguir-nos a Youtube ia les nostres xarxes socials. Les actualitzem diàriament amb les noves reformes integrals i parcials que anem finalitzant. Punxa en la icona de WhatsApp que tens disponible a la part superior dreta i contacta directament amb nosaltres.