close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Sitges: abans i després

A Grupo Inventia ens encarreguem de reformes integrals tant a Barcelona ciutat com a localitats de les rodalies. Precisament un dels darrers projectes que hem finalitzat ens porta fins a Sitges. S’ha tractat d’una reforma integral completa on s’ha actualitzat tot l’habitatge. Ara té un look més actual i un equipament ideal.

Al següent vídeo comparem l’abans i després d’aquest projecte de reforma integral de pis a Sitges. La millora en disseny interior i distribució d’espais és notable i ha esdevingut un apartament perfecte tant per a diari com per a períodes de vacances. Per conèixer més treballs realitzats et convidem a seguir-nos a xarxes socials, actualitzem contingut diàriament.

Reforma integral de cuina

Amb el pas dels anys ens hem especialitzat en reformes de cuines. Oferim cuines personalitzades i amb detalls únics. Els nostres proveïdors i materials són genuïns i contrastats pel mercat. Alhora ens adaptem al teu pressupost sense renunciar a les millors qualitats per a la teva cuina.

Aquesta reforma de cuina a Sitges s’ha mantingut a la seva ubicació original, però hi ha hagut molts canvis. S’hi ha col·locat un nou moble de cuina de color blanc que aporta una imatge moderna i lineal a la cuina. D’aquesta manera es deixa enrere una imatge clàssica amb taulells de granit i moble per mòduls.

Ara, tant el moble principal com l’illa de cuina responen a un mateix disseny lineal. La capacitat demmagatzematge a la cuina també sha ampliat. Compta amb armaris i calaixos tant a les zones inferiors com a superiors dels taulells. Alhora els nous electrodomèstics s’han integrat a l’extrem esquerre. El resultat és el d’una reforma de cuina llesta per oferir les millors prestacions.

Noves cambres de bany

Les cambres de bany també s’han renovat en tots els aspectes. Ara llueixen una imatge moderna i actual i tenen un equipament sanitari complet i funcional. La nostra oferta per a reformes de bany és àmplia i podem adaptar-nos a qualsevol necessitat. En aquests casos, s’ha optat per banys de tres peces sanitàries.

Cadascuna d’aquestes cambres de bany té un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un inodor i una zona d’aigües amb un plat de dutxa. Daquesta manera els banys estan preparats per a qualsevol necessitat en tot moment. El nou equipament sanitari pot fer front tant al dia a dia com als moments més relaxats.

També s’ha renovat la imatge a aquesta reforma de banys. Així, estan en conjunt amb el disseny global i es pot generar una imatge homogènia. Les rajoles marrons originals s’han canviat per unes rajoles grises iguals al nou paviment. El canvi de sensació és evident, ja que ara els banys són més frescos i acollidors.

Disseny amb tons neutres

L’interiorisme general de l’habitatge també l’hem renovat per un d’acord amb l’actualitat. S’han arreglat les parets i s’han fet treballs de pintura per aplicar una imatge contemporània. El nou color de les parets és un to suau de beix que genera espais lluminosos i visualment amplis.

Un altre dels canvis han estat les portes daccés als dormitoris o banys. Les originals tenien acabats de fusta i s’han canviat per portes de color blanc. Encaixen molt bé amb la nova imatge i aporten modernitat al nou disseny interior. Per als sòcols i marcs de les portes també s’ha escollit el color blanc.

També ens hem encarregat de canviar i col·locar un nou paviment. Originalment aquest habitatge combinava terres de gres i de parquet. Ara s’ha col·locat un paviment de parquet amb tons clars de fusta. Ho veiem als dormitoris, al passadís ia la zona que agrupa la sala d’estar, el menjador i la cuina.

Pressupost de reforma integral a Sitges

A Grupo Inventia brindem assessorament personalitzat durant tot el període de la teva reforma integral. Sempre estaràs al dia de les millores que anem aplicant a la teva nova llar. Per sol·licitar un pressupost de reforma pots trucar-nos al 93 209 97 17. En menys d’una setmana ho tindrem llest i ho entregarem sense compromís.