close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Indústria

L’empresa de reformes integrals Grupo Inventia ha conclòs un nou treball de reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió el nostre equip es va desplaçar fins al carrer Indústria per dur a terme la millora en disseny interior i equipament d’un habitatge.

En línies generals vam aconseguir dotar l’habitatge d’una imatge moderna i actual. A més, vam equipar per complet estances clau en qualsevol llar, com poden ser la cuina o les cambres de bany. Totes les millores realitzades en aquesta reforma integral a Barcelona poden apreciar-se en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina és oberta al saló i ocupa el seu propi espai utilitzant una distribució a dos fronts. A l’extrem de la part esquerra es va col·locar la nevera, que resta camuflada per les portes de l’armari de cuina. Seguidament neix un taulell amb una pica individual. En aquesta zona la cuina compta amb armaris i calaixos per a l’emmagatzematge.

A la part dreta, la oberta al saló, es va col·locar una allargat taulell en què es va instal·lar una cuina de cinc fogons. En la seva part inferior es va encastar el forn i es van col·locar armaris per a l’emmagatzematge.

Reforma de banys

Per al bany principal es va apostar per un disseny interior acollidor. Per enrajolar les parets es van utilitzar rajoles grises i amb acabats en fusta. Això genera una sensació molt còmoda i presenta a un espai ampli i lluminós. El nou equipament sanitari està compost per un lavabo, un vàter suspès i una dutxa.

El dormitori principal també compta amb un lavabo que es va renovar completament. L’equipament sanitari d’aquest està compost per un lavabo amb moble d’emmagatzematge i un vàter suspès. Per al seu disseny interior es va apostar per un enrajolat a mitja alçada amb rajoles blanques, mateix color amb què es va pintar la resta de les parets.

Reforma integral a Barcelona

L’empresa de reformes integral a Barcelona Grupo Inventia t’ofereix els millors projectes per a la renovació de la teva llar. Pots sol·licitar el teu pressupost i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.