close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a L’Hospitalet de Llobregat

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem conclòs una nova rehabilitació total d’habitatge. En aquesta ocasió vam realitzar aquest treball a la localitat de l’Hospitalet de Llobregat. Com ens agrada recordar, a més d’actuar a Barcelona ciutat, també portem a terme projectes de reforma integral en ciutats de les rodalies.

Com es pot apreciar en el vídeo que compartim, el treball va consistir en millorar tant el disseny interior com l’equipament de totes les estances. Un cop més vam concloure un treball de reforma integral de forma reeixida.

Reforma de cuina

La cuina està situada en una estança pròpia i està distribuïda en forma de L. Un detall important en aquest treball de reforma de cuina va ser la col·locació d’una porta corredissa, ja que d’aquesta manera es va aconseguir aprofitar al màxim l’espai disponible. Just al costat esquerre de l’entrada es va col·locar un moble de cuina amb forats a mida per a encastar la nevera, el forn i el microones.

A la paret de la dreta es va col·locar el primer tram de taulell, equipat amb una cuina de tres fogons acompanyats per la seva respectiva campana extractora. El taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram. Aquest àmplia la superfície de suport i de treball ia més compta amb la pica. Cal esmentar que tant en les zones inferiors com superiors de les taulells es van col·locar calaixos i armaris per a l’emmagatzematge.

Reforma de bany

La nova imatge d’aquest bany va seguir la línia general aplicada a la reforma integral. Els tons neutres són protagonistes, aconseguint una estança acollidora i visualment àmplia. Per a això les parets es van enrajolar per complet amb rajoles beige i es van combinar amb un paviment de gres de color gris. Així es va aconseguir una estada completament nova i pràctica per al seu manteniment.

L’equipament sanitari es va renovar instal·lant un nou lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i un plat de dutxa. Després de la reforma de bany l’estança està a punt per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús.

Reformes integrals Grupo Inventia

A Grupo Inventia t’oferim projectes de reforma integral a mida i ajustats a les teves necessitats. Contacta amb nosaltres i t’informarem dels nostres serveis sense cap compromís.