close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Renovar les finestres de la teva llar

13 octubre, 2016 · Blog

A causa del pas del temps, arriba el dia en què hem de plantejar-nos canviar o renovar alguns elements de la nostra llar, ja sigui per que se’ns han espatllat o perquè l’evolució dels materials permet disposar d’unes millors condicions per al mateix element.

Un dels casos més habituals en aquest sentit és el de les finestres, ja que actualment es pot gaudir d’un servei molt millor que el de fa uns anys gràcies a la incursió de la fusteria d’alumini i la utilització del doble vidre. La unió dels esmentats s’ha convertit en la primera opció a l’hora d’instal·lar finestres en habitatge d’obra nova i, per descomptat, a l’hora de canviar les finestres convencionals.

Aïllament exterior

El gran avantatge de les finestres de doble vidre i amb fusteria d’alumini és l’aïllament de l’exterior. En això ens referim tant a climatologia com en contaminació acústica, ja que aquest tipus de finestres contribueixen a la insonorització i a mantenir la temperatura dins de casa i evitar que, per exemple a l’hivern, entri el fred.

Per això, les finestres de doble vidre i amb fusteria d’alumini es converteixen en la millor opció a l’hora de substituir les finestres d’un sol vidre i amb marcs de fusta. En aquest últim aspecte, malgrat que es pot perdre lleugerament l’elegància dels marcs de fusta, amb els marcs d’alumini també es guanyarà a l’hora de mantenir-los nets, ja que es tracta d’un material molt senzill de mantenir i de netejar.

Models de finestres

Un altre dels aspectes que es presenten a l’hora de canviar les finestres és el que model escollir. Al nostre parer una bona opció és optar per finestres corredisses en estades grans com el saló o els dormitoris i per una finestra abatible a la cuina i el bany.

Amb la finestra abatible tindrem l’avantatge de permetre la ventilació de les estades sense necessitat que la finestra aquest completament oberta.

Finestres Grup Inventia

A Grupo Inventia disposem d’un ampli catàleg de finestres perquè puguis escollir el model que més t’agradi per a la nova imatge de la teva llar. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.