close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Serveis de reformes de cuina a Barcelona

22 juny, 2022 · Blog

Un dels serveis que oferim a la nostra empresa de reformes integrals és el de canvi i millora de la cuina. Es tracta d’un espai de vital importància dins una llar i que necessita molta cura i atenció. Els anys d’experiència ens han fet ser una empresa referent a les reformes de cuina a Barcelona i rodalies.

Tant és així que podem fer reformes de cuina en tota mena de situacions. Podem fer-les tant dins una reforma total de l’habitatge com en un projecte de reforma parcial. Ens encarreguem de tots els detalls del procés i et mostrem totes les possibilitats per a la nova cuina en un show room exclusiu.

Només treballem amb marques i proveïdors reconeguts al mercat. Oferim les millors qualitats i un resultat a l’alçada de les expectatives. Tot això adaptant-nos al teu pressupost i necessitats, ja que som una empresa de reformes de cuina per a tots els públics i els estils. Alguns dels nostres treballs recents els compartim al següent vídeo.

Tipus de cuines

Un dels primers passos en una reforma de cuina és definir-ne la nova distribució, encara que també pot mantenir l’original si és del gust dels propietaris. De totes maneres, els nostres professionals s’encarreguen d’adaptar la cuina al teu gust i necessitat. Sempre treballem sobre la base de cuines que permetin mobilitat i siguin funcionals.

Aquest factor és possible gràcies a la nostra gran varietat d´opcions. El nostre catàleg per a reformes de cuines és molt ampli i serà molt senzill que trobis aquests elements que vols a la teva nova cuina. Dins dels nostres serveis en reformes de cuina hi ha el fet de poder adaptar-nos a la teva idea i oferir alternatives que encaixin amb tu.

reforma cocina mollet

Per exemple, una de les opcions més demandades és passar d’una cuina tancada i independent a una cuina oberta. Amb el pas dels anys hem professionalitzat les eines i els mètodes de treball. Podem aconseguir una cuina oberta en temps rècord i amb els millors acabats. Si prefereixes mantenir una cuina independent es pot fer amb la mateixa efectivitat.

Mobles de cuina

Sigui quina sigui la teva elecció per a la distribució de la nova cuina serà molt important el nou mobiliari. Gràcies a ell podrem modelar la cuina per aconseguir la distribució de cuina que més t’agradi. Treballem amb un proveïdor de confiança amb show room propi que podreu visitar acompanyat d’una de les nostres especialistes en interiorisme.

D’aquesta manera podràs veure en primera persona les prestacions que ofereixen els mobles de cuina dels que et parlem al nostre despatx. També podràs prendre idees i fer les combinacions que consideris oportunes fins aconseguir la imatge que més encaixa amb tu. A més de disposar de mobles de cuina predeterminats també els podem fer a mida i amb diferents acabats.

Avui dia, la imatge d’una reforma de cuina per a un pis de Barcelona o un habitatge de les rodalies respon al disseny contemporani. Es tracta de cuines amb acabats amb tons neutres com el color blanc, el beix o acabats en fusta. L’objectiu és aconseguir una zona que generi bones sensacions, lluminositat i amplitud. Com que és un espai d’ús diari és imprescindible que ofereixi les millors prestacions en imatge.

reformas de cocinas

Electrodomèstics funcionals

Un altre aspecte molt important en una reforma de cuina són els nous electrodomèstics. En una cuina actual, un dels requisits és que sigui funcional i aporti facilitats en tot moment. Per això ens encarreguem d’oferir-te les millors opcions en electrodomèstics. Es poden catalogar de imprescindibles el forn, el microones i la nevera. També la placa de cocció, ja siguin fogons o vitroceràmica.

A més d’aquests, podem equipar la teva nova cuina amb altres electrodomèstics. Rentaplats, rentadora i fins i tot una vinoteca. A les visites prèvies et mostrarem casos reals de reformes de cuines perquè puguis veure el potencial que poden tenir. El nostre objectiu és que puguis gaudir de la teva cuina des del primer dia.

Pressupost de reforma de cuina

reforma integral barcelona

Tot el que hem descrit ho emmarquem dins un projecte personalitzat i que t’entreguem sense cap compromís. Al costat també adjuntem un pressupost de reforma de cuina en base a les necessitats que ens hagis exposat. Pots sol·licitar-ho trucant al 93 209 97 17.