close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Serveis que pot oferir una empresa de reformes integrals

23 juny, 2021 · Blog

Com a empresa de reformes integrals sabem l’important que és abastar tots i cada un dels aspectes que influeixen en una reforma integral. A Grupo Inventia comptem amb diversos anys d’experiència en el sector de les reformes integrals i podem parlar amb propietat. Per a nosaltres cada projecte és únic i s’atén de manera personalitzada i a mida de cada client.

Per això anem a enumerar els serveis que oferim a totes les nostres reformes integrals. De la mateixa manera són aspectes que cal tenir en compte en qualsevol renovació total d’habitatge. Som conscients que aquesta és una decisió important i és per aquest motiu que oferim un servei proper i en el qual el client se senti còmode. Un cop finalitzat el treball l’habitatge ha d’estar llest i a gust dels seus propietaris, aquesta és la nostra màxim objectiu.

El dur a terme la rehabilitació d’un habitatge pot suposar diverses preocupacions, però a Grupo Inventia tot quedarà resolt abans de l’inici de les obres. En aquest vídeo expliquem la nostra manera de treballar, sense complicacions i de manera professional. Realitzem tant reformes integrals a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies i oferim projecte més pressupost sense compromís. Pots sol·licitar-trucant al 93 209 97 17.

Interiorisme

Un dels avantatges que oferim a la nostra empresa de reformes integrals és un servei d’interiorisme inclòs en el projecte. D’aquesta manera no cal contractar cap tipus de servei extern per a imprimir una nova imatge a la teva llar. El nostre departament d’interiorisme a Barcelona elabora renders 3D personalitzats en base als teus gustos i necessitats.

Un cop aprovat el projecte nostres interioristes t’acompanyaran en tot el procés i t’assessoraran a l’hora d’escollir materials i acabats. Cooperem amb diversos showrooms de Barcelona en els quals podràs escollir entre una gran varietat d’elements. Pintures, terres, mobiliari, portes i un llarg etcètera.

empresa reformas integrales

De la mateixa manera que som una empresa versàtil i ens adaptem a tot tipus d’estils i pressupostos. Hem treballat en reformes d’estil contemporani, rústic, industrial, minimalista… Oferint sempre materials de la millor qualitat i un servei personalitzat en tot moment.

Reformes de cuina i bany

Com a empresa de reformes integrals comptem amb departaments especialitzats per a cada espai de la llar. Entre ells els de la cuina i el bany són dels més importants. Les dues estances són d’ús diari i el pas de el temps pot fer efecte en elles, per aquesta raó som especialistes en la seva renovació. De la mateixa manera també ens encarreguem de dur a terme reformes de cuina o de bany per separat.

reforma cocina abierta

En reformes de cuina a Barcelona i rodalies som una de les opcions més demandades. Treballem amb un distribuïdor contrastat i amb el qual tindràs contacte directe. Podràs optar per models convencionals i adaptats a les noves tendències o optar per un disseny de cuina personalitzat. També disposem d’una àmplia varietat en electrodomèstics de tota mena que podràs afegir a el projecte. Una opció molt escollida per als propietaris que volen entrar a viure un cop finalitzades les obres.

De la mateixa manera treballem en la reforma de banys, un espai de què podem renovar tant la seva imatge com a equipament sanitari. Gràcies a la nostra versatilitat podem treballar tant en banys clàssics o que necessitin una renovació total. Disposem de tots els elements per millorar la teva cambra de bany en tots els sentits.

reformas baños

Terres, portes i finestres

A més del que es pressuposen com canvis grans també ens ocupem dels canvis de paviment, portes i finestres. A les nostres oficines de Barcelona comptem amb els catàlegs i mostres necessàries perquè el puguis veure de primera mà. Al seu torn podràs triar interruptors, llums, sòcol i tots aquests detalls que faran de la teva casa la llar que desitges.

En l’aspecte dels paviments treballem amb tot tipus d’opcions. Des parquets naturals o laminats fins terres hidràulics amb molta personalitat. Òbviament també disposem de terres d’imatge neutra de gres o ceràmics. Segur que tenim aquest paviment que vols tenir en cada estada de la teva llar.

reforma integral

Pel que fa a les portes nostre catàleg és ampli i variat. Des portes modernes de color blanc i amb relleu fins portes clàssiques amb acabat en fusta. Al ser una empresa de reformes integrals multifuncional també oferim tasques de fusteria d’alumini per a finestres i portes de terrasses. Amb elles garantim una protecció acústica i tèrmica efectiva.

Reformes integrals a Barcelona

Aconseguir la imatge i equipament que desitges en la teva llar és molt senzill amb Grupo Inventia. Realitzem una primera visita per saber que vols i prendre mesures. A partir d’aquí vam elaborar un projecte personalitzat sense cap cost ni compromís. Si decideixes seguir endavant iniciarem un projecte en el qual rebràs l’assessorament tant del nostre departament d’interiorisme com d’obra. Per veure més exemples de les nostres reformes integrals et convidem a seguir-nos en les nostres xarxes socials.