close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Superfície de suport a la cuina

14 gener, 2019 · Blog

La cuina és una de les estances més utilitzades, si no la que més, en qualsevol llar. En ella, principalment realitzem les tasques de preparació de cuina, tot i que són molts els que també l’han convertit en l’espai per ingerir-les. Ja sigui per l’enrenou del dia a dia o perquè ens agrada menjar d’una manera distesa i pràctica, la cuina és una estada vital.

És per això que la cuina necessita mostrar sempre un aspecte sa i llest per ser utilitzat. Tan important és l’equipament que tenim en ella com la seva neteja i ordre. Per poder-li treure el major partit a una cuina és molt important que aquesta compti amb una bona superfície de suport i de treball.

Aclarir la superfície

Per aconseguir el punt anterior és imprescindible tenir l’estança ordenada i organitzada, alliberant el màxim possible un espai com el taulell. Per aconseguir això entra en joc la capacitat d’emmagatzematge de l’estança.

Normalment qualsevol cuina disposa d’un moble que aporta calaixos i armaris per poder emmagatzemar i organitzar diferents elements. És per això que hem utilitzar-nos per guardes petits electrodomèstics com torradores, cafeteres i similars quan no els donem ús. D’aquesta manera aconseguirem augmentar la superfície del taulell de cuina i treballar amb comoditat sobre ella.

Poca decoració

Si bé podem adequar la cuina al nostre estil decoratiu favorit, és una bona idea prescindir d’elements que restin espai a la taulell. Per exemple, és molt millor comptar amb un cistell per posar la fruita i les verdures que una fruitera sobre el taulell. Aconseguint alliberar espai de la superfície de treball també evitarem que tant aliments com petits electrodomèstics es taquin.

Cuines Grup Inevntia

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en disseny i reforma de cuina. Els nostres experts elaboraran un projecte personalitzat i ajustat a les teves necessitats, el qual et lliurarem de forma gratuïta al costat d’un pressupost detallat.