close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Combinar colors a la cuina

23 juny, 2017 · Blog

Que la cuina és una de les estances més utilitzades d’una llar queda clar, ja que les accions que es realitzen en ella són d’allò més important. Per això, a l’hora d’encarar una reforma de cuina s’ha de tenir molt clar el disseny interior que es desitja obtenir, ja que a més d’haver de conviure amb ell durant molts anys, ha de ser apte per a tot el que ha d’oferir una cuina.

Cuina blanca

Malgrat que a la cuina es duen tasques que poden implicar taques i altres, el color blanc és un color perfecte per a una estada com aquesta. D’entrada, és un to que contribueix a generar sensació d’amplitud i lluminositat, cosa que s’agraeix molt en qualsevol zona de la casa. Per a això, res millor que optar amb un moble blanc tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

Per combinar-ho, res millor que utilitzar el gris, en qualsevol dels seus tons, per a la fogons i paviment. Aquest s’unificarà molt bé amb la resta de l’estada i donarà recorregut al costat dels electrodomèstics amb acabats en acer inoxidable.

Cuina vermella

Una altra interessant opció per als colors a la cuina és el vermell. Es tracta d’una aposta atrevida però que genera un aspecte envejable. D’entrada, es tracta d’un color que, tant en cuines obertes com tancades, delimitarà molt bé l’espai que ocupa cuina.

Per combinar-ho, res millor que el color negre en els fogons i el mateix vermell o un to gris al tauler de control.

Grupo Inventia cuines

Els nostres experts en reformes de cuina t’assessoraran perquè a la teva cuina no li falti de res i llueixi el disseny que més t’agradi. Per conèixer els nostres serveis, pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.