close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Tendències per decorar un saló

19 novembre, 2014 · Blog

De totes les estances de casa, el saló cobra una especial importància en ser el lloc en el qual socialitzem més, ja sigui amb la pròpia família o amb visites que rebem. Donat això, des del departament d’interiorisme de Grupo Inventia ens agradaria comentar-vos algunes de les ultimes tendències per decorar un saló.

Per decorar un saló hi ha diversos aspectes a tenir en compte i que van des del color que utilitzem per a les parets i objectes, els elements del mobiliari o la distribució dels mateixos. Un dels punts de partida a l’hora de decorar un saló, és que s’ha de tenir en compte que aquesta és una estada a la qual s’ha de respirar comoditat i transmetre un ambient acollidor.

Tonalitats neutres

En l’apartat dels colors que s’han d’utilitzar per decorar un saló, els més recomanables són els tons neutres. Aquestes tonalitats, en què podem incloure el blanc, el beige o fins i tot el gris, són la millor opció a l’hora de generar sensació d’amplitud a l’estada, ja que són colors que, juntament amb la llum natural, creen un ambient més acollidor.

El to que escollim per pintar les parets el haurem de tenir en compte a l’hora de decidir-nos pel color d’altres elements com les cortines, el sofà o les prestatgeries, per exemple.

Mobiliari indispensable

A part de la imatge visual de l’estança, també és molt important el seu equipament. En aquest aspecte, els mobles són molt importants per decorar un saló. A més del mobiliari que utilitzem per col·locar el nostre cos, els elements d’emmagatzematge també seran molt importants pel que fa a mantenir l’ordre de l’estada.

Es considerarà que un saló està ben equipat si disposa d’un sofà, el qual podem enganxar a la paret per aprofitar més espai. En els últims anys també resulta indispensable per decorar un saló, una tauleta de centre. Gràcies a aquest element, podrem fer més amena la utilització de l’estança.

Interiorisme Grup Inventia

Si vols renovar l’aspecte de la teva llar no dubtis en Contacta amb Grupo Inventia. Un equip d’experts t’assessorarà durant el procés de la teva reforma integral.