close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Tipus de paviment per la cambra de bany

30 maig, 2017 · Blog

La cambra de bany és una d’aquestes estances de la llar que compta amb una sèrie d’elements característics per a ella. Des les rajoles per enrajolar les parets fins a les mampares de la dutxa. Òbviament en ser una estança humida i en la qual es poden succeir esquitxades, comptar amb un paviment que ho suporti és indispensable.

És per això que comentarem alguns tipus de paviments per al bany tant per la seva funcionalitat com pel seu disseny.

Gres i hidràulic

Si un paviment ens funcionarà a la perfecció a la cambra de bany aquest és el gres. Es tracta d’un sòl funcional i que, gràcies a l’àmplia gamma de colors i textures existents, encaixarà perfectament amb qualsevol disseny.

Al seu torn, si busquem alguna cosa que ens proporcions facilitat a l’hora de mantenir-lo i que imprimeixi més colorit i fins i tot un toc d’estil retro, aquest és el paviment hidràulic. En tots dos casos tindrem un sòl molt funcional i apte per a una estada com la cambra de bany.

Terra de parquet

Els avenços en el món del disseny interior d’habitatges avança cada dia més i ja no és estrany trobar-nos amb un element com la fusta en una cambra de bany. Així és, moltes persones opten per col·locar un terra de parquet a la seva cambra de bany, una cosa que proporciona un ambient molt acollidor. Cal remarcar que aquest tipus de parquet és apte per a estades d’aquest tipus i que comptarà amb característiques diferents al que puguem col·locar a la sala o en els dormitoris.

Grupo Inventia paviment

La nostra empresa de reformes integrals compta amb una àmplia oferta per al paviment de la teva llar. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense cap compromís.