close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Travessera de les Corts de Barcelona

Nou treball de reforma integral finalitzat amb èxit a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió Grupo Inventia es va encarregar de rehabilitar completament una vivenda situat a la Travessera de les Corts.

En línies generals, i com es pot apreciar en el següent vídeo, el nostre equip d’interiorisme i d’execució d’obra va aconseguir dotar a l’immoble d’una imatge moderna i actual. Totes les estances van ser reformades i la cuina i les cambres de bany es van equipar completament.

Reforma de cuina

La cuina ocupa la seva pròpia estança i és de superfície rectangular. En aquesta ocasió es va optar per una distribució a dos fronts amb un parell de trams de taulell de cuina que aporten una gran superfície de suport i de treball. Al seu torn, a les zones inferiors i superiors es van col·locar calaixos i armaris per augmentar la capacitat d’emmagatzematge.

A l’extrem del costat esquerre es van encastar els electrodomèstics, compostos per nevera, forn i microones. Seguidament neix un taulell equipat amb una placa vitroceràmica. Just davant es va col·locar la segona taulell. Aquest va ser el lloc escollit per a col·locar l’aigüera. Tant el moble de cuina com les parets són de color blanc, cosa que genera més sensació d’amplitud i lluminositat a l’estança.

Reforma de banys

Els dos banys van veure renovat completament el seu equipament sanitari. Amos compten amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una zona d’aigües. Aquest últim element varia, ja que mentre a un es va mantenir la banyera, en l’altre es va col·locar un plat de dutxa.

Pel que fa al disseny interior, els dos banys llueixen igual. En ambdues estances les parets es van erajolar per complet amb rajoles de color beige, cosa que es va combinar amb un paviment de color gris. Es tracta de dos espais acollidors, molt lluminosos i visualment amplis.

Reforma integral a Barcelona

L’equip de Grupo Inventia t’assessorarà en tot moment perquè la teva reforma integral a Barcelona sigui perfecta. Pots contactar amb nosaltres sense cap compromís i conèixer tots els serveis que oferim.