close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Treball de reforma integral a l’Hospitalet

L’equip de Grupo Inventia va tornar a desplaçar-se fins a la localitat de l’Hospitalet de Llobregat per dur a terme un nou treball de reforma integral. Es va tractar d’una rehabilitació total en què es van millorar tant els aspectes del disseny interior com el de l’equipament de diverses estances. En línies generals es van aconseguir espais acollidors i lluminosos.

Abans de comentar alguns dels detalls més destacats d’aquesta nova reforma integral a l’Hospitalet, compartim un vídeo en què es poden apreciar els acabats del treball realitzat per l’equip de Grupo Inventia.

Reforma de cuina

Es tracta d’una reforma de cuina oberta i situada en el lloc precís per aprofitar al màxim la seva funcionalitat. Els nous elements es van situant a través d’una distribució lineal de cuina. A l’extrem esquerre es va col·locar la nevera, camuflada per les mateixes portes del moble de cuina.

Seguidament neix un tram de taulell que ofereix superfície de suport i que està equipat amb una placa vitroceràmica i un aigüera d’una pica. Un bon detall d’aquesta reforma de cuina és que tant en la part inferior com superior del taulell de cuina es van col·locar armaris i calaixos per a l’emmagatzematge.

Reforma de cambres de bany

En aquesta reforma integral es van haver de renovar dues cambres de bany: la principal i la de cortesia. Malgrat que entre totes dues hi ha una diferència de superfície, els dos disposen del mateix equipament sanitari. Aquest es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge a la part inferior, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Per a la nova imatge d’aquesta reforma de banys es va apostar per un look senzill a la vegada que modern. Concretament les parets es es van enrajolar a mitja altura amb rajoles tipus metro de color blanc. Això es va combinar amb un paviment hidràulic que aporta molta personalitat a l’estança. El resultat va ser el de dues estances perfectes per a l’ús diari.

Reformes integrals a L’Hospitalet

Si necessites dur a terme la reforma integral de la teva llar, no dubtis en contactar amb Grupo Inventia. T’oferim assessorament personalitzat des del primer dia.