close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Treball de reforma integral a Vilanova i la Geltrú

Fa escassament uns dies que l’equip de Grupo Inventia va finalitzar el treball de reforma integral que estava realitzant en un habitatge situat a la localitat de Vilanova i la Geltrú. Com ja s’ha esmentat en diverses ocasions, la nostra empresa de reformes integrals porta a terme treballs tant a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies.

En línies generals es va aconseguir dotar l’habitatge de l’aspecte contemporani pretès pels seus propietaris. Ara, estances com la sala d’estar o els dormitoris llueixen perfectes, generant ambients frescos i acollidors. Al seu torn, espais com la cuina o el bany es van renovar tant en disseny interior com a equipament.

Reforma de cuina

La cuina reformada s’ubica en una estança pròpia i independent. Per aprofitar al màxim l’espai disponible es va optar per una distribució de cuina en L. En l’extrem esquerre es van encastar els electrodomèstics, compostos per nevera, forn, microones i rentadora. Seguidament neix un primer tram de taulell equipat amb una placa vitroceràmica.

El taulell torça cap a la dreta per donar pas a un segon tram. Aquest àmplia la superfície de suport i sobre ell es va col·locar l’aigüera. Un altre detall important en aquesta reforma de cuina va ser l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. Al llarg de la part inferior de les taulells i en la superior del costat esquerre es va disposar un moble de cuina amb diversos calaixos i armaris.

Reforma de bany

El bany es va veure millorat tant en el seu aspecte com en el seu equipament. Ara l’estança està a punt per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. El nou equipament sanitari es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una àmplia dutxa protegida per una mampara de portes corredisses.

La reforma de bany també va comportar la impressió d’un nou disseny interior. L’objectiu era aconseguir una estança fresca i d’ambient agradable. Això es va obtenir s’enrajola les parets amb rajoles de color beige. Aquesta mateixa tonalitat va ser l’escollida per al paviment col·locat, creant així una estada d’imatge homogènia.

Reformes integrals Grupo Inventia

A Grupo Inventia escoltem les teves necessitats i les plasmem en un projecte de reforma integral personalitzat i ajustat a les teves necessitats. Per aconseguir-ho, contacta amb nosaltres i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.