close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Tres elements clau per al nou interiorisme de casa teva

15 desembre, 2021 · Blog

Què preferiu en una reforma integral un projecte predeterminat o un en què s’apliquin tots els detalls que necessiteu? A Grupo Inventia sempre hem optat per aquesta segona opció. Per a nosaltres, cada projecte d’interiorisme i reforma ha de tenir aquests detalls únics que compleixin els requisits dels interessats.

És per això que a la nostra empresa d´interiorisme a Barcelona disposem d´un ampli catàleg d’opcions. D’aquesta manera podem adaptar-nos a qualsevol estil decoratiu que necessitin els interessats a renovar casa seva. A més treballem amb marques contrastades al mercat i garantim les millors qualitats per a la teva reforma.

El nostre departament de disseny interior està format per interioristes amb una àmplia experiència professional. Elles s’encarreguen d’elaborar els projectes sobre la base de les necessitats de cada propietari i d’ajustar-lo al màxim a la realitat. A més, ofereixen un assessorament personalitzat durant tot el procés de l’obra.

Amb Grupo Inventia un projecte d’interiorisme i reforma és tan senzill com comentem al següent vídeo que compartim.

Nous colors

Un dels primers punts a tractar a l’hora d’establir el nou interiorisme d’una llar és definir els colors principals. Es tracta d’un detall de summa importància, ja que en base a ells es podran aconseguir grans beneficis. Actualment està molt estesa la imatge contemporània. Espais amplis i lluminosos que generin ambients molt acollidors.

Sens dubte es tracta de característiques molt oportunes i agraïdes a una llar, però com s’aconsegueixen? Per això no hi ha res millor que els colors neutres, aquells que són capaços de deixar fluir la llum fins a cada punt de la casa. No referim a tonalitats com ara el beige o el gris, sense oblidar-nos d’una aposta segura i efectiva com el color blanc.

reformas integrales de casas

Amb aquest tipus d’acabats aconseguirem un interiorisme modern i molt agradable a qualsevol espai de casa nostra. A més, ens permetran escollir entre una gran varietat de decoracions, ja que s’adapta molt bé a qualsevol estil. A la nostra empresa d’interiorisme disposem d’un catàleg molt ampli de pintures i l’experiència de poder assessorar-vos en la vostra elecció.

Portes i finestres funcionals

Altres elements que tindran una gran importància en el nou interiorisme de casa nostra són les portes i finestres. Si volem imprimir el nostre estil al nostre habitatge haurem de fer un canvi complet. Actualment el mercat ofereix una àmplia gamma de portes i finestres amb diversos colors i acabats. Amb l’assessorament de les interioristes a Barcelona de Grupo Inventia serà molt senzill encertar a l’elecció.

Sota la premissa d’un interiorisme contemporani les portes de color blanc es col·loquen al capdavant de les més escollides. Tot i que les portes d’acabat en fusta sempre ens acompanyaran cada cop s’aposta més per opcions diferents i úniques. De la mateixa manera també es proposen noves opcions com les portes corredisses. Aquestes permeten aprofitar molt més l’espai i són una opció excel·lent en cuines i cambres de bany.

Per la seva banda, les finestres accepten poques discussions actualment. El 95% dels projectes d’interiorisme a Barcelona i rodalies que realitzem s’escullen finestres de fusteria d’alumini i amb doble vidre. El bon aïllament tèrmic i acústic que ofereixen és un factor clau a lhora de triar-les. A partir d’aquí hi ha diferents opcions com ara finestres corredisses, finestres abatibles, etc.

puertas blancas

Terres de parquet i ceràmic

Si hi ha un element de l’interiorisme d’una llar que cal triar amb precisió és el paviment. A Grupo Inventia comptem amb una gran varietat de terres, des de parquets naturals o laminats fins a terres hidràulics, passant també per superfícies ceràmiques. En un projecte d’ interiorisme actual el terra de parquet laminat sol ser el més escollit.

Es tracta d’un material resistent, durador i que aporta la imatge de calidesa que es pressuposa als terres de parquet. De la mateixa manera els terres tipus hidràulic són molt ben rebuts en espais com la cuina i les cambres de bany. Com que estan estades d’ús diari requereixen una superfície resistent i amb un manteniment senzill.

cocinas barcelona

Una altra de les opcions que està guanyant força a l’últim tram de l’any és el terra ceràmic imitació parquet. Aquest pot col·locar-se a tot l’habitatge i aportar la imatge tan bonica que ens ofereixen els acabats de fusta. Igual que els terres de parquet laminat, un dels seus avantatges és que podem escollir tant el color com el dibuix de la fusta.

Projectes d’interiorisme a Barcelona

A l’hora d’encarar un projecte d’interiorisme per a la nova imatge de la llar, hi ha diversos temes que cal tenir en compte. Tres són clau i els que hem comentat en aquest text. A l’empresa de reformes interiors Grupo Inventia comptem amb una gran varietat de tots ells. A més dels professionals adequats per aconseguir el millor resultat. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu projecte i la informació que necessitis sense compromís.