close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Tres idees per a un interiorisme modern a casa teva

3 novembre, 2021 · Blog

Com a empresa d’interiorisme i reformes integrals a Grupo Inventia rebem multitud de sol·licituds per millorar la imatge de moltes llars. La nostra aposta d´oferir projectes personalitzats ia mida per a cada client agrada a totes les persones interessades. Treballem sobre la base dels gustos i necessitats de cada particular, per la qual cosa s’aconsegueixen millores en interiorisme úniques.

Les nostres professionals en disseny interior d’habitatges assessoren de manera personalitzada els clients. Estan presents a totes les reunions i els acompanyen als showrooms amb què treballem de manera directa. Així els propietaris poden conèixer els pros i els contres de cada elecció i decidir sobre la base de comentaris d’experts.

empresa reformas integrales

Tots els projectes d’interiorisme que fem tenen aquesta particularitat personal de cada propietari. Tot i així, podem establir que actualment hi ha una idea generalitzada a l’hora d’escollir el nou disseny interior d’una llar. Un conjunt de factors que s’uneixen per tal d’aconseguir una imatge moderna, actual i, sobretot, acollidora.

Colors neutres

Un dels primers passos per establir un interiorisme modern a casa nostra és escollir els colors adequats. Actualment els colors més utilitzats per pintar les parets dels diferents espais responen al concepte de colors neutres. Amb això s’aconsegueixen ambients ideals per a una llar i que permeten que la llum hi flueixi.

Parlem de tons com el blanc, el beige, el gris i similars. Es tracta de colors ideals per disposar de l’ambient perfecte a cada moment. D’una banda, permeten imprimir una imatge enèrgica i vital ideal a l’hora d’estar amb la família i els amics. De la mateixa manera, també apliquen un ambient càlid i acollidor per als moments de descans i més casolans.

Així aconseguim espais multinacionals i llestos per oferir les millors prestacions en tot moment. Un altre avantatge d’aquests colors neutres, a més a més de ser perfectes per a un interiorisme modern, és que són fàcils de combinar amb diferents estils decoratius. A la nostra empresa d´interiorisme disposem d´una àmplia varietat en pintures per a la llar.

Espais lluminosos i amplis

Per què s’aposta per un interiorisme modern a l’hora de renovar la llar? El resultat és ideal per al concepte de llar que necessiten els nostres clients. A més de l’apartat visual comentat a l’anterior punt, aquests colors neutres també influeixen en la sensació que projecta cada espai.

reformas integrales de casas

L’elecció de colors neutres per pintar les parets de la llar també respon a la necessitat generar ambients còmodes i agradables. Colors com el blanc, el beige i els altres esmentats aconsegueixen que la llum s’estengui per tot l’habitatge de manera fluida i eficaç. D’aquesta manera es potencia la sensació de lluminositat en espais com ara la sala d’estar o els dormitoris.

En aquest sentit, aquest tipus d’interiorisme pot funcionar tant en habitatges petits com en habitatges grans. Utilitzar aquests colors i adequar-los a la llum disponible també genera més amplitud visual. D’aquesta manera, en habitatges de mida reduïda s’aconsegueixen espais amplis que beneficien encara més la comoditat a la llar.

Elements complementaris

Si bé el que s’ha descrit fins ara respon a la part més pràctica de l’interiorisme modern, hi ha altres elements que hem d’integrar a l’ambient. Un dels més importants és el nou paviment que escollim per a la nostra llar. El mercat ens ofereix una gran varietat d’opcions i materials altament vàlids.

reformas integrales

Tot i això en aquests casos el terra de parquet sol ser l’opció per la qual es decanta la majoria de propietaris. Ja sigui natural o laminat, és la superfície que s’adapta millor visualment a un interiorisme modern. A més, es tracta d’un material resistent i fabricat amb l’objectiu que aguanti perfectament el pas dels anys.

Altres elements que se solen renovar en un projecte d’interiorisme són les portes. Igual que amb el paviment a la nostra empresa de reformes disposem d’una gran varietat de noves portes per a casa teva. Tot tipus de colors, acabats i dissenys perquè encaixin perfectament a l’interiorisme modern que s’aplicarà a tota la llar.

Empresa d´interiorisme a Barcelona

Els projectes d’interiorisme que realitzem a Grupo Inventia agraden molt. Prova d’això és el gran seguiment que tenim a les xarxes socials. Presentem els treballs que hem finalitzat sense cap mena de filtres, això que agrada tant és el que els nostres professionals s’encarreguen de fer. Et convidem a seguir-nos a Instagram, Facebook o Youtube. Aquí podràs veure la galeria de treballs que hem finalitzat tant a Barcelona com a localitats de les rodalies.

Si necessiteu sol·licitar qualsevol tipus d’informació podeu contactar amb nosaltres de manera directa. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 o utilitzar la icona de Whatsapp que trobaràs a la part superior dreta daquesta web. T’atendrem de manera personalitzada i t’oferirem les millors opcions per al nou interiorisme de casa teva.