close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Triar un terra de parquet per a la nostra llar

2 març, 2023 · Blog

El terra de parquet és un clàssic atemporal i una de les opcions més escollides a l’hora de canviar el paviment de la llar. La gran varietat d’estils actuals el converteixen en el terra perfecte per a tot tipus de cases. Els terres de parquet encaixen de meravella tant a llars modernes com tradicionals.

Els seus grans avantatges són la versatilitat i la seva estructura senzilla de muntar i mantenir. El terra de parquet està format per peces individuals de fusta disposades, normalment, en un patró geomètric. D’aquesta manera el muntatge i col·locació és senzill, tant al terra de parquet sintètic com al natural.

Imatge atemporal

Els terres de parquet són tan estimats en el disseny interior perquè afegeixen calidesa, bellesa i caràcter a qualsevol habitació. Els acabats dels seus patrons són elegants i encaixen dins de qualsevol estil decoratiu. Normalment es pensa col·locar el parquet per a pisos en espais com la sala d’estar o el menjador. No obstant això, és un paviment perfecte per fer-lo servir en dormitoris, passadissos i altres zones de la nostra llar.

Els terres de parquet son una gran opció per a aquells que busquen un aspecte clàssic i atemporal per a la llar. A més, el mercat sap que té molt de potencial i la seva demanda està en creixement comptant. Aquest és un dels motius pels quals podem trobar parquet amb diferents acabats i que s’adaptin al nostre estil.

Manteniment del parquet

Una altra de les virtuts del terra de parquet és que és fàcil de mantenir i cuidar. Podrem escombrar o passar l’aspiradora amb regularitat i mantindrà l’aspecte original. Sense ser necessàriament obligatori, encerar el terra de parquet cada cert temps pot fer-lo lluir més.

De la mateixa manera que ens ofereix un manteniment senzill, hem de ser curosos i ràpids si és que passa un imprevist. Per exemple, els vessaments s’han de netejar immediatament perquè no tenyeixen la fusta. De la mateixa manera que qualsevol esgarrinxada o abonyegament s’ha de reparar com més aviat millor per evitar que es faci més gran.

Terra de parquet sintètic

Actualment els terres de parquet sintètic s’estan convertint ràpidament en una opció popular per a les persones que busquen actualitzar la imatge interior de casa seva. Fa uns quants anys el terra de parquet de fusta es considerava un article per a privilegiats. Tot i això, avui el parquet sintètic és igual d’atractiu i molt més assequible.

Els terres de parquet sintètic són molt resistents i duradors i són més fàcils d’instal·lar que el parquet de fusta tradicional. Com que estan fabricats amb materials artificials també són més fàcils de netejar i mantenir. El parquet laminat és resistent a la humitat i impermeable contra les taques.

Una de les millors cartes dels parquets sintètics són les seves possibilitats en imatge i disseny. En ser fabricats des de zero podem disposar-ne en diferents colors i acabats. D’aquesta manera podrem adaptar el nostre fals parquet a l’estil decoratiu que vulguem aplicar a casa nostra.

Per exemple, en un disseny interior rústic podrem optar per un to de fusta natural amb un dibuix ben marcat. En canvi, si volem un ambient més contemporani al nostre pis disposem de terres de parquet sintètic en tons més suaus. Moltes opcions per aconseguir un ambient càlid i acollidor.

Escollir parquet

En línies generals el terra de parquet sintètic és una opció assequible i atractiva per als propietaris que busquen canviar el terra de casa seva. Per a un professional serà molt fàcil d´instal·lar i podrem gaudir d´un paviment durador i ecològic. A més, l’econòmic preu del parquet sintètic el converteix en una excel·lent opció per a qualsevol llar.