close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Trucs per aconseguir capacitat d’emmagatzematge a la cuina

24 novembre, 2023 · Blog

La cuina és un espai clau de totes les llars. A més de ser la zona on preparem els nostres àpats diaris, cada cop més és un espai de socialització. Les cuines obertes, les barres d’esmorzar han contribuït a fer que la cuina s’integri amb la resta d’estances. Per això tenir capacitat d’emmagatzematge a la cuina és vital.

Les organitzacions en una cuina són molt importants per generar un ambient còmode i amb sensació d’ordre. Per aconseguir una bona capacitat demmagatzematge a la cuina hi ha diverses opcions i compartirem les millors. Vist en global l’emmagatzematge de cuina és fonamental per mantenir ordenats els teus utensilis, aliments i altres elements essencials.

almacenamiento de cocina

Organització pràctica

L’emmagatzematge de cuina t’ha de servir per poder organitzar tota mena d’elements de la teva cuina. Una bona manera de fer-ho és que agrupis els utensilis de cuina similars i col·locar-los junts per facilitar-ne l’accés. D’aquesta manera sabràs on és cada utensili de cuina en el moment precís en què ho necessitis.

A més de l’emmagatzematge de sèrie de la teva cuina, pots valorar altres opcions per crear més espai d’emmagatzematge a la cuina. Una bona opció és fer servir prestatges addicionals per aprofitar al màxim l’espai vertical als armaris. D’aquesta manera pots aconseguir crear més espai per guardar altres productes de cuina.

almacenamiento de cocina pared

Com a complement als calaixos i armaris del moble de cuina, també pots fer servir altres zones de la cuina. Aprofita les parets per penjar paelles, olles, utensilis i tasses. Això allibera espai als armaris i fa que sigui més fàcil accedir a aquests elements. Una gran opció per a aquests utensilis de cuina que utilitzes diàriament. A la mateixa línia, pots instal·lar barres magnètiques per penjar ganivets i utensilis metàl·lics.

Mobles funcionals i espais ocults

A més a més del moble principal, hi ha un altre mobiliari complementari que pot afavorir l’emmagatzematge de cuina. Entre les opcions que ens brinda el mercat, considera la possibilitat de fer servir mobles de cuina que tinguin funcions d’emmagatzematge integrades. Per exemple, taules amb calaixos o illes de cuina amb prestatges addicionals.

D’altra banda, també pots aprofitar espais ocults per aconseguir més espai on guardar utensilis i productes. Una idea excel·lent és utilitzar l’espai sota l’aigüera per emmagatzemar productes de neteja i bosses d’escombraries. Alhora, instal·la ganxos a la part posterior de les portes per penjar utensilis o draps de cuina.

Prestatgeries de cuina

A l’hora d’establir l’emmagatzematge de cuina, les parets també tenen un paper fonamental. Instal·la prestatgeries flotants o reixetes a la paret per emmagatzemar plats, tasses i altres utensilis de cuina. Es tracta d’una solució efectiva i que s’emmotlla a tot tipus de cuines, especialment en cuines més petites.

Idees d’emmagatzematge de cuina

Aquestes són algunes idees per aconseguir una cuina ordenada i ben organitzada. Actualment el mercat ens ofereix tota mena de recursos per crear emmagatzematge de cuina. Segur que trobes el que millor s’adapti a les teves necessitats.