close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Un saló de costura a casa

9 agost, 2016 · Blog, Reformes integrals

Com tot a la vida, cadascuna de nosaltres gaudeix d’un hobby diferent i a algunes ens encanta la costura. Ja sigui per crear elements decoratius com les nostres pròpies peces de roba, la costura és un passatemps divertit i pràctic a parts iguals. Al seu torn, es tracta d’un treball que requereix un ordre i organització per a les nostres eines de costura, de manera que no totes les estades de la nostra llar són aptes per a això.

Per això, des Grupo Inventia volem apropar-vos algunes idees perquè creieu vostre propi saló de costura a casa! Òbviament, no totes disposem d’un soterrani o d’un altell per habilitar-lo, que seria l’ideal, per la que començarem per llocs reals tant en una casa com en un pis.

Taula central

Sigui quina sigui l’estança que escollim per crear el nostre saló de costura és de vital importància col·locar-hi una taula central i el més àmplia possible. Aquesta serà el nostre espai de treball, el qual podrem equipar amb màquines de cosir.

Al seu torn, aquesta ha de tenir una bona il·luminació, ja que es tracta d’un treball molt precís i com més claredat millor. A més de comptar amb entrada de llum natural o llums és les parets, és molt aconsellable tenir un llum central que il·lumini bé l’espai de treball.

Emmagatzematge

Un altre dels punts a tenir en compte és la capacitat d’emmagatzematge. Com hem esmentat, la costura precisa d’organització, de manera que no hi ha res millor per a això que col·locar prestatgeries, caixes i còmodes amb calaixos en les parets del nostre saló de costura.

Les prestatgeries amb caixes organitzadores ens serviran per tenir tot el material catalogat i al nostre abast sempre que el necessitem. D’altra banda, col·locar alguna còmoda ens ajudarà, a més d’ampliar la capacitat d’emmagatzematge del nostre saló de costura, si pot exhibir alguns dels nostres treballs, ideal per mostrar tant a la família com a les visites.

Un saló de costura a casa

Des de Grupo Inevtnia sempre ens agrada apropar idees i consells per a diferents quefers a la llar. Gràcies al nostre departament especialitzat en disseny d’interiors podem oferir les millors solucions a totes les vostres necessitats.