close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Vivenda reformada a Barcelona: l’abans i el després

Les reformes integrals que realitzem a Grupo Inventia comporten un treball previ molt important. El bon fer entre els nostres departament d’interiorisme i d’obra és fonamental perquè el resultat sigui el perfecte per a cada propietari. Una bona manera de veure el que s’ha aconseguit amb treball dur i dedicació és comparar l’abans i després d’un treball de reforma integral.

En aquest cas ens desplacem fins una vivenda situada al carrer Alfons XII de Barcelona. En ella hem fet un treball molt complet, millorant tant la imatge com l’equipament de totes les estances. En el següent vídeo en què veiem l’abans i després poden apreciar-se amb detall les millores realitzades.

Disseny interior

L’objectiu d’aquest projecte d’interiorisme era el de dotar cada estança de l’habitatge de major lluminositat i amplitud visual. Això s’ha aconseguit gràcies a l’aplicació d’un estil contemporani, atorgant protagonisme a les tonalitats neutres. A més d’aconseguir que la llum natural s’expandeixi a cada racó de la casa, també s’ha generat un ambient càlid i acollidor.

Per a això s’ha utilitzat el color beige per pintar les parets i s’ha combinat amb un sòcol i portes de color blanc. Una imatge homogeni i molt ben definida. Això es completa amb un nou paviment d’acord amb el disseny interior que es busca. En aquesta ocasió s’ha escollit un terra de parquet en tons mitjans de fusta que aconsegueix aportar una imatge ferma en el conjunt de tot l’habitatge.

Reformes de cuina i banys

La cuina s’ha mantingut en una estada independent i amb una distribució en forma d’U. S’han renovat tots els electrodomèstics i s’ha ampliat amb escreix la capacitat d’emmagatzematge. S’ha utilitzat un interiorisme d’acord amb la línia general, amb un moble de cuina blanc i combinat amb taulells negres.

En les cambres de bany s’ha canviat per complet tant la imatge com l’equipament sanitari. Ara cada estança està a punt per oferir les millors prestacions i funcionalitat a l’hora de fer ús d’elles. Per a això compten amb un lavabo, un vàter i un plat de dutxa. A més s’han englobat en una imatge molt fresca i agradable, cosa que s’agraeix molt en un espai d’ús diari.

Reformes integrals a Barcelona

Per sol·licitar el teu pressupost de reforma integral, gratuït i sense compromís, pots trucar-nos al 93 209 97 17. Els nostres experts et comentaran tots els serveis que oferim a Grupo Inventia.