close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

5 raons per col·locar parquet a casa

18 octubre, 2023 · Blog

Gràcies a l’oferta del disseny interior pots fer canvis a casa teva de manera habitual. Cada aspecte de l’habitatge està cobert per algun fabricant, res no es queda al descobert. Un dels elements notables en aquest sentit és el paviment. Canviar el terra és habitual a totes les cases. Ja sigui perquè el deteriorament, l’estètica o una reforma integral.

En aquesta parcel·la ens aturarem a terra de parquet i comentarem cinc raons per optar-hi. Col·locar parquet aportarà avantatges tant estètics com funcionals a casa teva. Actualment, és l’opció més demandada per fer canvis de terra o com a nova elecció en una rehabilitació de casa.

poner parquet casa

Imatge atemporal

Col·locar parquet ofereix un aspecte càlid i elegant a qualsevol espai de la casa. Es tracta d’un terra que ofereix diversos atractius. Entre ells una bellesa natural i una gran varietat de colors i dibuixos de la fusta. Es tracta de característiques que fan que sigui una elecció atemporal que es pot adaptar a una àmplia gamma d’estils de decoració.

Fer la instal·lació de parquet es pot donar tant en estils clàssics com en dissenys contemporanis. Els acabats de fusta encaixen molt bé amb colors com el blanc, el beix i més tons neutres. A més, aporta més facilitat a l’hora de decorar, ja que accepta tant elements de fusta com d’altres.

Durabilitat i fàcil manteniment

El parquet és un tipus de terra conegut per la seva durabilitat i resistència al dia a dia. Si es posa parquet i es manté de manera adequada, és capaç de resistir el desgast diari durant molts anys. Les zones on col·locar parquet a casa són diverses. A nivell pràctic, és una opció perfecta per a zones de més ús com la sala d’estar o el menjador.

colocar parquet dormitorio

D’altra banda, en comparació amb altres terres que podem col·locar, el parquet requereix un manteniment relativament fàcil. Per mantenir la casa en ordre pots netejar-ho amb regularitat, tant escombrant amb l’escombra o amb la mopa. Tot això complementat amb l’aplicació de productes de neteja especials per a fusta amb l’objectiu de mantenir la seva brillantor i aparença.

Conductor tèrmic

Un altre avantatge que uneix l’aspecte pràctic i funcional és la bona conductivitat tèrmica dels terres de parquet. Col·locar parquet pot ajudar a mantenir la temperatura de l’habitació d’una manera més constant. A més, genera més sensació de calidesa sota els peus en comparació amb les superfícies fredes com la rajola o el marbre.

És una sensació que s’aconsegueix tant en posar parquet laminat com a natural. Es tracta d’una característica habitual als elements d’acabat de fusta. En cobrir més superfície, col·locar parquet crea ambients càlids i acollidors. Per aquesta raó funciona tan bé a zones comuns com la sala d’estar i en espais més privats com els dormitoris.

Millora el valor de la propietat

A més de les característiques de disseny i practicitat, posar parquet de qualitat pot ser un element clau per augmentar el valor de la teva propietat. Per les estadístiques que ofereix el sector immobiliari, els compradors solen considerar el terra de parquet com una característica molt valorada. Per aquesta raó, una instal·lació de parquet pot fer que la teva llar sigui més atractiva al mercat immobiliari.

colocar parquet

Vistes diverses raons beneficioses de posar parquet, és important destacar que lelecció del tipus de parquet i la seva instal·lació adequada són factors clau per aprofitar al màxim aquests avantatges. Has d’assegurar-te contractar professionals de garanties per a la instal·lació. A partir d’aquí, seguir les pautes de cura i manteniment recomanades per garantir que el teu terra de parquet es mantingui en bones condicions durant molt de temps.