close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral al carrer Sant Ildefons de Barcelona

Una de les últimes reformes integrals que hem realitzat a Grupo Inventia és la que vam realitzar al carrer Sant Ildefons de Barcelona. Hi portem a terme una completa renovació, tant en l’apartat de el disseny interior de totes els espais com en l’equipament d’estances com la cuina o la cambra de bany.

Donat això comentarem les millores realitzades a través de l’abans i després d’aquesta nova reforma integral. Per començar, en el següent vídeo es poden apreciar de manera més visual tots els canvis duts a terme per l’equip de Grupo Inventia.

Nou interiorisme

Un dels canvis més significatius ha estat el de la imatge de l’habitatge. Si bé l’estat original no estava malament de el tot, els propietaris de l’immoble volien imprimir en totes les estances un estil decoratiu contemporani. Gràcies a el projecte d’interiorisme realitzat ara l’habitatge llueix una imatge molt més lluminosa i visualment àmplia.

Per a això es va apostar pel color blanc a l’hora de pintar les parets. Es tracta de l’opció més indicada, ja que permet que la llum natural s’expandeixi a cada racó de la casa. Aquest color neutre es combina amb un terra de parquet laminat en tons mitjans de fusta. Aquest estil decoratiu és el que també s’utilitza en la nova imatge de la cuina i de la cambra de bany.

Reformes de cuina i bany

La cuina és oberta i es manté en la seva mateixa ubicació. No obstant això, a aquesta se li ha afegit una barra d’esmorzar, aconseguint major superfície de suport i de treball i una funcional distribució de cuina en U. Els electrodomèstics si que han canviat la seva ubicació per fer una cuina molt més funcional. Per exemple, la rentadora s’ha traslladat a la cambra de bany, podent aprofitar el seu espai per disposar major capacitat d’emmagatzematge a la cuina.

La cambra de bany també s’ha ampliat i s’ha modificat la distribució de l’equipament sanitari, que ara és molt més modern. Aquest es compon de lavabo amb moble d’emmagatzematge, inodor i plat de dutxa. Al seu torn, s’ha canviat l’enrajolat de les parets, passant de rajoles clàssiques a rajoles de color beige que generen un ambient molt més fresc i agradable.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals de el sector de les reformes integrals a Barcelona. Per sol·licitar el teu pressupost de reforma integral, que et lliurarem de manera gratuïta i sense compromís, trucant al 93 209 97 17.