close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reformes integrals a Barcelona

Fa escassos dies que a l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia vam finalitzar un nou treball de renovació i interiorisme en un habitatge situat al carrer Canalejas de Barcelona. Vam compartir el resultat en aquesta mateixa web, però en aquesta ocasió anem a comparar l’abans i després, fent més evident els canvis i millores que es van introduir.

Es va tractar d’una reforma integral molt completa en la qual es van dur a terme treballs de disseny interior, restauració d’elements originals, redistribució d’estances i moblat de les mateixes, entre d’altres. Tot això es pot veure d’una manera més visual al vídeo que compartim a continuació.

Interiorisme i disseny

Com en molts treballs de reforma integral que hem realitzat en Grup Inventia, els propietaris de l’habitatge van sol·licitar un rejoveniment de la seva imatge. El nostre departament de interiorisme a Barcelona es va encarregar d’elaborar un projecte ajustat a les seves necessitats aplicant elements moderns, encara que també aprofitant elements originals que oferia l’arquitectura original.

D’aquesta manera es van aconseguir estances àmplies i lluminoses en què les tonalitats neutres són les protagonistes. Parets pintades de blanc i combinades amb un excel·lent paviment de parquet en tons de fusta natural. Al seu torn, es van col·locar portes de fusta blanca aportant una imatge més actual a tot l’entorn.

Com hem esmentat també es van restaurar elements originals i se li va donar protagonisme al maó vist. Les capes de guix van ser retirades tant del sostre de la sala d’estar com de la paret en la qual ara se situa la cuina. Amb això s’han aconseguit estades amb una imatge moderna i actual amb l’afegit d’estil entre els vintage i el industrial.

Reformes de cuina i banys

La cuina original se situava en una estança independent i era una cosa estreta. Després del treball de reforma integral, la cuina és de concepte obert i molt més funcional. Amb una distribució de cuina lineal, aquesta està equipada amb tots els electrodomèstics necessaris i s’ha ampliat la capacitat d’emmagatzematge, alguna cosa amb la qual cosa s’aconsegueix més espai visual.

Per la seva banda, les cambres de bany es van reformar a consciència, tant en imatge com en equipament sanitari. Les dues estances estan llestes per oferir les millors prestacions amb lavabo, inodor i dutxa. Tot això embolicat en un estil decoratiu contemporani en el qual destaquen les rajoles tipus metro de color blanc amb què es alicataron les parets.

Reformes integrals Barcelona

Grupo Inventia t’ofereix un projecte de reforma integral personalitzat i ajustat a les teves necessitats. Tant els dissenys 3D com el pressupost de el projecte t’ho lliurem de forma gratuïta i sense compromís, per la qual cosa pots tenir una idea clara de la feina que es va a realitzar abans de signar el contracte. Per sol·licitar-pots trucar-nos al 93 209 97 17.